bayağı zaman mı istiyor?Ben oy vereceğim ama listeyi yapmak bayağı zaman istiyor.
bayağı zaman mı istiyor?
2 şer dakika falan sürüyor her grup çok uzun değil benceEvet. Yani 5 dakika filan, ama diğer gruplar da var.
2 şer dakika falan sürüyor her grup çok uzun değil bence
çok üşenirsen kopyala direk benim oyları İnşallah )Sen hangi şarkıya ne vereceğini biliyorsundur.
Neyse bu gece yaparım. (inşallah. )
Önce 12 puanlı şeyi kopyala sonra tüm şarkıların alt alta olduğu listeyi kopyala. Sonra taşıma yöntemiyle yerleştir. 1 dakika bile almaz.Evet. Yani 5 dakika filan, ama diğer gruplar da var.
Önce 12 puanlı şeyi kopyala sonra tüm şarkıların alt alta olduğu listeyi kopyala. Sonra taşıma yöntemiyle yerleştir. 1 dakika bile almaz.
Çok akıllıca ama o Sılacıçok üşenirsen kopyala direk benim oyları İnşallah )
?? kötü bir niyetim yok çocuk uğraşmasın diye dedim. ayrıca o sılacı da ben sıla düşmanı mıyım ben de sılaya yüksek oy verdimÇok akıllıca ama o Sılacı
Ama 12 puanı o Sılaya verir?? kötü bir niyetim yok çocuk uğraşmasın diye dedim. ayrıca o sılacı da ben sıla düşmanı mıyım ben de sılaya yüksek oy verdim
o kısmını değiştiriverirAma 12 puanı o Sılaya verir
Bilemem belki daha çok sevdikleri de vardır ama en yüksek puanı Sılaya verir o kesinlikle etki altında bırakmıyorum kendisini bildiğim içino kısmını değiştiriverir
Iki dakika bunları da dinle müzik kültürün gelişsinBeni etiketlemeyin arkadaşlar ben Vadi müziklerinden başka bir şey dinlemem
Yok ya 1 dk dayanamamIki dakika bunları da dinle müzik kültürün gelişsin