Çok bir şey değiştirmeyecekti. Yarı finalde artık.Kullanmayı unuttum, Kardan Adam diyecektim.
Bak @sokak sanati da unutmuş, şimdi ikimiz kullansaydık herşey çok farklı olacaktı.Çok bir şey değiştirmeyecekti. Yarı finalde artık.
O sizin sorununuz ben kaç gündür güncel güncel demekten içim sıkıldı.Bak @sokak sanati da unutmuş, şimdi ikimiz kullansaydık herşey çok farklı olacaktı.
Sen de haklsın, ne deyim?O sizin sorununuz ben kaç gündür güncel güncel demekten içim sıkıldı.
Bunlara dikkat edicem diye hızımı yavaşlatamam.İçimi acıtıyorsun yapma öyle.
Allah aşkına şu forumda hangi konuda konu dışına çıkmadık ki burası da eksik kalmasın.Bunlara dikkat edicem diye hızımı yavaşlatamam.Neyse konu dışına çıkmayalım.
Konunun kalitesi düşüyor diye dedim.Allah aşkına şu forumda hangi konuda konu dışına çıkmadık ki burası da eksik kalmasın.
Bu konunun kaliteli olmasına gerek yok oylama bitti zaar. Kalan tek şey bana hit olarak geri döner.Konunun kalitesi düşüyor diye dedim.
Vay kot kafa beni kullanıp hit kazanıyor, daha da yorum yapmam bu konuya.Bu konunun kaliteli olmasına gerek yok oylama bitti zaar. Kalan tek şey bana hit olarak geri döner.
Benim o ördek kafadan ne eksiğim var.Vay kot kafa beni kullanıp hit kazanıyor, daha da yorum yapmam bu konuya.
Bak @sokak sanati da unutmuş, şimdi ikimiz kullansaydık herşey çok farklı olacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?