Çok bir şey değiştirmeyecekti. Yarı finalde artık.Kullanmayı unuttum, Kardan Adam diyecektim.![]()
Bak @sokak sanati da unutmuş, şimdi ikimiz kullansaydık herşey çok farklı olacaktı.Çok bir şey değiştirmeyecekti. Yarı finalde artık.![]()
O sizin sorununuz ben kaç gündür güncel güncel demekten içim sıkıldı.Bak @sokak sanati da unutmuş, şimdi ikimiz kullansaydık herşey çok farklı olacaktı.![]()
Sen de haklsın, ne deyim?O sizin sorununuz ben kaç gündür güncel güncel demekten içim sıkıldı.![]()
Bunlara dikkat edicem diye hızımı yavaşlatamam.İçimi acıtıyorsun yapma öyle.![]()
Allah aşkına şu forumda hangi konuda konu dışına çıkmadık ki burası da eksik kalmasın.Bunlara dikkat edicem diye hızımı yavaşlatamam.Neyse konu dışına çıkmayalım.
![]()
Konunun kalitesi düşüyor diye dedim.Allah aşkına şu forumda hangi konuda konu dışına çıkmadık ki burası da eksik kalmasın.![]()
Bu konunun kaliteli olmasına gerek yok oylama bitti zaar. Kalan tek şey bana hit olarak geri döner.Konunun kalitesi düşüyor diye dedim.![]()
Vay kot kafa beni kullanıp hit kazanıyor, daha da yorum yapmam bu konuya.Bu konunun kaliteli olmasına gerek yok oylama bitti zaar. Kalan tek şey bana hit olarak geri döner.![]()
Benim o ördek kafadan ne eksiğim var.Vay kot kafa beni kullanıp hit kazanıyor, daha da yorum yapmam bu konuya.![]()
Bak @sokak sanati da unutmuş, şimdi ikimiz kullansaydık herşey çok farklı olacaktı.![]()