Aynısı benim içinde geçerliSen gel bütün turlarda oy ver finalde oy verme ve ihanetle suçlan ne güzel istanbul be
Yalnız kendiside kendisine oy vermedi
Aynısı benim içinde geçerliSen gel bütün turlarda oy ver finalde oy verme ve ihanetle suçlan ne güzel istanbul be
Sen gel bütün turlarda oy ver finalde oy verme ve ihanetle suçlan ne güzel istanbul be
Doğru, duyuru konusunu bir önce aç ki öneri süresi uzun olsun ve daha çok öneri gelsinDuyuru konumuzu uzun tutuyoruz zaten.
Önce duyuruyu yapıp sonra ileriki zamanda bir planlama yaparız
Belki %95 - %5 olur
Yani çok istiyorsan komple öyle yaparım ama olmaz ya. Bana emanetti o. Bari bir kaç tane formalite açayımDoğru, duyuru konusunu bir önce aç ki öneri süresi uzun olsun ve daha çok öneri gelsin
Yok yok %200 - %0 olsun
Tamamdır oldu şimdiGüzel yakalamıṣsın ama @BARON疼痛 'a yazdığım senin içinde geçerli.
Allah razı olsunYani çok istiyorsan komple öyle yaparım ama olmaz ya. Bana emanetti o. Bari bir kaç tane formalite açayım
------
Tamamdır oldu şimdi
Zaten finalde üzülerek oy vermeyen var, mecburi oy verenler oluyor. İkisi arasında uçurum fark var
Ne qız bu liste? .ssBiz xemrexxx hazretleri
@serhatt
@Emre Ozansoy
@Aserat
@Angelica
@12.Adam
@Royal_Highness
@The_Erinch
@MasacRE
@Dante
Al sana 10 isim yeter de artar işini bilene
Zor kısımlar senin kolayları benim olacak tabiiAllah razı olsun
Aynen emanet etkinliğe hiç el atmaman yakışık almaz ve ayıp olur
@Dosi gacısı istersen 10 kişi söyle onlar arasında en favori üye yarışması yapalım dedi , ben de liste yaptımNe qız bu liste? .ss
Benim de ilk tecrübem olacakZor kısımlar senin kolayları benim olacak tabii
Sen bilgisayardan açarsın. Bu en yorucu etkinlik çünkü
Birnci belli(me) ikinciyi seçin.@Dosi gacısı istersen 10 kişi söyle onlar arasında en favori üye yarışması yapalım dedi , ben de liste yaptım
Tamam o zaman Pazartesi başlıyoruzBenim de ilk tecrübem olacak
En yorucu etkinliği yapıp kurtulalım bari
Başlayalım gitsinTamam o zaman Pazartesi başlıyoruz
Eyvallah kral sağolasın@Bully y Kral tebrik ediyorum, beni az çok çözdün erindigim için oy veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?