Rakibine oy vermesi için mi etiket ettin Dark’ı? Centilmence bir davranış. Kendisi listemizde yoktu istemedi diye @MEnes
Rakibine oy vermesi için mi etiket ettin Dark’ı? Centilmence bir davranış. Kendisi listemizde yoktu istemedi diye @MEnes
Ben her daim gönüllerin şampiyonuyum önemli değilRakibine oy vermesi için mi etiket ettin Dark’ı? Centilmence bir davranış. Kendisi listemizde yoktu istemedi diye @MEnes
NET ADAŞIM, NET YOLDAŞIM, NET SABARDAŞIM...Daha büyük bir başarıya gerek yok zaten, bu yeterli...
İzlemiş olduğu leş diziler sonrası kendisine böyle bir muamele uygulamak durumunda kaldık maalesef... @DarkLegenD
The Flash'a tekrar başladım, 9. sezonu bekliyorum. 🤗 Lost'a da başladım... Bu umarım biraz olsun seni rahatlatmıştır. ☺️NET ADAŞIM, NET YOLDAŞIM, NET SABARDAŞIM...
İzlemiş olduğu leş diziler sonrası kendisine böyle bir muamele uygulamak durumunda kaldık maalesef... @DarkLegenD
Kurucu üyelerindensin de sizden kimin haberi var forum dışında.Direkt en önemli başarımı söylüyorum... Ülkemiz ve dünya siyasetine yön veren, günümüzün ekonomik parametrelerini belirleyen, mizahın ve sanatın her türlüsünün adeta sancaktarlığını üstlenen SABAR'ın kurucu üyelerindenim @MEnes, @MasacRE ve @Maskeli Fedai ile birlikte.
Kurucu üyelerindensin de sizden kimin haberi var forum dışında.
------
Oyumu hak etmiyor ama Masaya verdim. Kötünün iyisi.
Bence onu kaos için çağırmıştır, sonuçta o adam kaosun olduğu yerde mevcuttur...Rakibine oy vermesi için mi etiket ettin Dark’ı? Centilmence bir davranış. Kendisi listemizde yoktu istemedi diye @MEnes
Direkt en önemli başarımı söylüyorum... Ülkemiz ve dünya siyasetine yön veren, günümüzün ekonomik parametrelerini belirleyen, mizahın ve sanatın her türlüsünün adeta sancaktarlığını üstlenen SABAR'ın kurucu üyelerindenim @MEnes, @MasacRE ve @Maskeli Fedai ile birlikte.
Bundan daha büyük bir başarı düşünülemez zaten...Daha büyük bir başarıya gerek yok zaten, bu yeterli...
#administifa #gencmodlargoreve