Her gördüğünü yazma oylamayı manipüle etme. @Dosidoğruya doğru yazdım ama.bende bilmiyom yazam dedim
Her gördüğünü yazma oylamayı manipüle etme. @Dosidoğruya doğru yazdım ama.bende bilmiyom yazam dedim
iyi sen n yapıorsun kardeşim.doğruya doğru yazdım işte..bence bitmesi gerek ama.gene yönetimin kararı..ben karışamam.
benim kararimiyi sen n yapıorsun kardeşim.doğruya doğru yazdım işte..bence bitmesi gerek ama.gene yönetimin kararı..ben karışamam.
aynen arkadaşım.kararına desteklıyorum.benim kararim
00.50 gece bitecek bu
dün en az hite sahip anket konusu buydu ama bu aksam koptu gittiAhahahahaha @Doğan sana oh olsun
ben karışırım demedim.Ahahahahaha @Doğan sana oh olsun
o sakasina söylenmis. sandigin gibi degilben karışırım demedim.oh olsun anlamsız dı.
@denizz19le başladı benlen bitti konudün en az hite sahip anket konusu buydu ama bu aksam koptu gitti
tm biliyorum.onun yorumuna gülücük attım zateno sakasina söylenmis. sandigin gibi degil
şakacı seniAhahahahaha @Doğan sana oh olsun
Benim olduğum yer çiçek açar , yeşilliklere bürünür.dün en az hite sahip anket konusu buydu ama bu aksam koptu gitti
ben karışırım demedim.oh olsun anlamsız dı.
Kim min Jae gibi kademeye girdin. :😘o sakasina söylenmis. sandigin gibi degil
Senin Türkçen de pompy reisten hallice@denizz19le başladı benlen bitti konu
------
tm biliyorum.onun yorumuna gülücük attım zaten
------
şakacı seni
aynen kardeşim ama düzelttilerBenim olduğum yer çiçek açar , yeşilliklere bürünür.
Kim min Jae gibi kademeye girdin. :😘
Senin Türkçen de pompy reisten hallice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?