Her gördüğünü yazma oylamayı manipüle etme. @Dosidoğruya doğru yazdım ama. bende bilmiyom yazam dedim
Her gördüğünü yazma oylamayı manipüle etme. @Dosidoğruya doğru yazdım ama. bende bilmiyom yazam dedim
iyi sen n yapıorsun kardeşim.doğruya doğru yazdım işte..bence bitmesi gerek ama.gene yönetimin kararı..ben karışamam.Başkan ne yapıyorsun @Doğan
benim kararimiyi sen n yapıorsun kardeşim.doğruya doğru yazdım işte..bence bitmesi gerek ama.gene yönetimin kararı..ben karışamam.
Ahahahahaha @Doğan sana oh olsunbenim kararim
00.50 gece bitecek bu
aynen arkadaşım.kararına desteklıyorum.benim kararim
00.50 gece bitecek bu
dün en az hite sahip anket konusu buydu ama bu aksam koptu gittiAhahahahaha @Doğan sana oh olsun
ben karışırım demedim. oh olsun anlamsız dı.Ahahahahaha @Doğan sana oh olsun
o sakasina söylenmis. sandigin gibi degilben karışırım demedim. oh olsun anlamsız dı.
@denizz19le başladı benlen bitti konudün en az hite sahip anket konusu buydu ama bu aksam koptu gitti
tm biliyorum.onun yorumuna gülücük attım zateno sakasina söylenmis. sandigin gibi degil
şakacı seniAhahahahaha @Doğan sana oh olsun
Benim olduğum yer çiçek açar , yeşilliklere bürünür.dün en az hite sahip anket konusu buydu ama bu aksam koptu gitti
ben karışırım demedim. oh olsun anlamsız dı.
Kim min Jae gibi kademeye girdin. :😘o sakasina söylenmis. sandigin gibi degil
Senin Türkçen de pompy reisten hallice@denizz19le başladı benlen bitti konu
------
tm biliyorum.onun yorumuna gülücük attım zaten
------
şakacı seni
aynen kardeşim ama düzelttilerBenim olduğum yer çiçek açar , yeşilliklere bürünür.
Kim min Jae gibi kademeye girdin. :😘
Senin Türkçen de pompy reisten hallice