Daha önce 2 sene üst üste ben ve Erinc karsi karsiya gelmistik, bu seferde Angelica ve Baron 2 senedir üst üste karsi karsiya gelmis oldular.
Bu bizim ikinci eşleşmemiz mi valla ben unutmuşum böyle olduğunu
Daha önce 2 sene üst üste ben ve Erinc karsi karsiya gelmistik, bu seferde Angelica ve Baron 2 senedir üst üste karsi karsiya gelmis oldular.
🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Zeyno @Emre Ozansoy Bazen bizide unutacak diye korkmuyor değilim 😄😄😄Bu bizim ikinci eşleşmemiz mi valla ben unutmuşum böyle olduğunu
🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Zeyno @Emre Ozansoy Bazen bizide unutacak diye korkmuyor değilim 😄😄😄
Bu unutkanlık ile hala nasıl unutmadigina şaşıyorum ben onun 😄 Ama bıyıklıları say de tam kadro sürersin önümüze seni gidi seni @Angelica 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Zeyno @Emre Ozansoy Bazen bizide unutacak diye korkmuyor değilim 😄😄😄
Sen oy kullandın mıOylamada son gün, oylarınız bekleniyor
Evet kullandım. Ne o ortalık mı bozacaksınSen oy kullandın mı
Onun vebali kimin umurundaEvet kullandım. Ne o ortalık mı bozacaksın
İlk mesajda yazmıştım hemen kullandım diye. Bir önceki turda oyumu sona bırakınca @Maskeli Fedai olmasaydı benim oyum yüzünden elenme tur atlama olacaktı. O vebali aldı üzerimden. (teşekkürüm bunun içindi Maskeli)
Kendi oyuda belirleyici olmadığı için kimse kendini kötü hissetmez ha gerçi bir başka turu gözden kaçırdığı için orda sonuçlar değiştiOnun vebali kimin umurunda
Heyatım ben fav10 da başarıya doymuşum yani 32 yaşına gelip twitter fenosu olmaya çalışanlar gibi burada şampi olmak için laf dalaşına girememKendi oyuda belirleyici olmadığı için kimse kendini kötü hissetmez ha gerçi bir başka turu gözden kaçırdığı için orda sonuçlar değişti
Sen 1 oy ile elendin demi? Senin kaderinide değiştirmiş oldu
Baya heyecanli 😱Evet, yine bir önceki tur gibi bir durum ile karşı karşıyayız.
Burada kritik oylama olduğu için toplu etiket gerekli oldu. Olası durumda değişen bir şey olmazsa uzatmaya gideceğiz. Diğer gruplarada oylarinizi bekleriz.
@12.Adam @Ahmed @Alos @Angelica @Araf @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @bazinga @Angelica @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @denizz19 @Doğan @DR @dreamy @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @eskici @Felon @Fks14 @Forumdash @Gerekli24 @Gizmen @hayret bi şey @Hazem @HeisenBerg @Jonsnow @kerem @Klaus @MasacRE @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @mesmeso @Mr.At @mrt-06 @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @phoebebuffay @cokiyitvci @Sanalbellek @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @S.G.A.T. @evyapimibira @STAR @serhatt @seyfullXh @Sherlock @slhttnmtl @soo @The_Erinch @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Zeyno @781Ens @Zortlu Fistan ......