DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,480
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ne yorumu yaptım ki..
Ne odunluğumu gördün 😡
Her cumartesi sabahı görüyorum.Ne odunluğumu gördün 😡
🎈 Oda'nın çökmesini yorumlamayayım mıHer cumartesi sabahı görüyorum.
Yorumlama değil elem kusma seninki. Böyle kusarsan karşılığını da alırsın.🎈 Oda'nın çökmesini yorumlamayayım mı
Sahi ben yine yarı finale geldim sen nerde elendinYorumlama değil elem kusma seninki. Böyle kusarsan karşılığını da alırsın.
Son zamanlarda atılan en güzel görsel@Tolstoyevski, @Maskeli Fedai ve ben üçlü final önerisi için yönetim binasına doğru gidiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 111443
En öndeki benim, diğer ikisi korktuğu için yönetim kapısını ben tıklatacağım. Ortadaki @Tolstoyevski yine sapıklık peşinde. Nereye ve kime baktığını @Maskeli Fedai söylesin.Son zamanlarda atılan en güzel görsel
Yazı ile güldürdü
Başı çeken hanginiz?
Yalnız yönetime kadar gitme zahmetinde bulunmasaydınız, bu etkinliğin tüm hakları bende bu sene bana söylemiş olsaydın çoktan olurdu işiniz ama iş işten geçti maalesef @Maskeli Fedai @TolstoyevskiEn öndeki benim, diğer ikisi korktuğu için yönetim kapısını ben tıklatacağım. Ortadaki @Tolstoyevski yine sapıklık peşinde. Nereye ve kime baktığını @Maskeli Fedai söylesin.
Ben ve hainlik mi.. 😳😳 @DosiMaskeli, bunca zaman yaptığı hainliklerinin etkisi ile baraj altı kalmış . @Maskeli Fedai
Hainlik tabirinin H'si bile yok sende. Nerden çıkıyor bunlar 😱Ben ve hainlik mi.. 😳😳 @Dosi
Beni çok uyarmışlardı ama ben de inanmamıştım ilk başlarda . Ama VMYM yarışmasında bizzat şahit oldum o hainliklerine .Ben ve hainlik mi.. 😳😳 @Dosi
Dosi hanım şahit.. 😳😳Beni çok uyarmışlardı ama ben de inanmamıştım ilk başlarda . Ama VMYM yarışmasında bizzat şahit oldum o hainliklerine .