Sonrasında niye katılımın olmadı?
Forumda olmadığım için olabilir mi acaba?
Sonrasında niye katılımın olmadı?
20-30 mesaj atacak kadar yok muydun hacı sen geliyordun aradaForumda olmadığım için olabilir mi acaba?
Teşekkürler canım altın yılım da bu yıl2012 forumda zirve yılımdı. Bu yıl desteklediğim bazı arkadaşlar olacak şimdiden başarılar
Teşekkürler canım cici forum tatlı forum burası vazgeçemediğimHepimiz de seni seviyoruz
Etiket bildirimi geldi mi?
Ben bu etkinlikte yardımcı konumunda olacaktım ama bir anda işin başına geçtim
20-30 mesaj atacak kadar yok muydun hacı sen geliyordun arada
Doğu ya ne oldu ben yoktum 2019 daTeşekkürler canım cici forum tatlı forum burası vazgeçemediğim
Teşekkürler canım cici forum tatlı forum burası vazgeçemediğim
Nasılsın Sherlockcuğum umarım afiyettesindir canım arkadaşımEmekli maaşları her ay, bugünlerde yatıyor herhalde?@bazinga
Allah rahmet eylesin kaç yaşındaydı hastalığı falan mı vardı ondan mı vefat ettiVefat etti
Şimdi baktımHatırlamıyorum yer aldığımı, yokumdur bence.
Evet hastaydı daha 20'li yaşlarındaydı.Allah rahmet eylesin kaç yaşındaydı hastalığı falan mı vardı ondan mı vefat etti
Belki etkinlikte vardı ve erken elendi diye bilmiyordur.Şimdi baktım
Sungurlar 14. Bölümde Çalan Türkü - Ela Gözlüm
STV'de yayınlanan Sungurların 14. bölümünde çalan türkü... Ela gözlümfav10.net
360 TV'den Tekrar Diziler Atağı!
360 TV, geçen sezon TRT 1'de yayınlanan dizilerin tekrarlarını çok yakında yayınlamaya başlayacak. 360 TV'nin yakında tekrarlarını yayınlamaya başlayacağı diziler arasında Yeşil Deniz, Baba Candır ve Yunus Emre: "Aşkın Yolculuğu" dizileri bulunuyor. Dizilerin hangi saat aralığında yayınlanacağı...fav10.net
Bu yıllarda açtığın konular bile mevcut
Tamam çok aktif değilsin ama gelip arada yazmışsın yani @Dosi
Allah rahmet eylesinEvet hastaydı daha 20'li yaşlarındaydı.
Harika'yı 'Ela Gözlüm' türküsü için attı.Şimdi baktım
Sungurlar 14. Bölümde Çalan Türkü - Ela Gözlüm
STV'de yayınlanan Sungurların 14. bölümünde çalan türkü... Ela gözlümfav10.net
360 TV'den Tekrar Diziler Atağı!
360 TV, geçen sezon TRT 1'de yayınlanan dizilerin tekrarlarını çok yakında yayınlamaya başlayacak. 360 TV'nin yakında tekrarlarını yayınlamaya başlayacağı diziler arasında Yeşil Deniz, Baba Candır ve Yunus Emre: "Aşkın Yolculuğu" dizileri bulunuyor. Dizilerin hangi saat aralığında yayınlanacağı...fav10.net
Bu yıllarda açtığın konular bile mevcut
Tamam çok aktif değilsin ama gelip arada yazmışsın yani @Dosi
Ben de yanlışlık oldun sandımHarika'yı 'Ela Gözlüm' türküsü için attı.Dilara'nın oyunculuğu harikaydı o bölümde.
Cevabı vermişler.Doğu ya ne oldu ben yoktum 2019 da
Nasılsın Sherlockcuğum umarım afiyettesindir canım arkadaşım
Bana da geldi o uzunlukta mesajSen çok tehlikeli bir adamsın.
Etkinlik duyurulduğundan beri aşağıdaki uzunlukta mesajlar alıyorum kendisinden... @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 92339
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?