Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Rahatlıkla oyunu kullanabilirsinBu en zorlanacağım grup olacak. Bir yandan 4 senedir hep yanımda olan forumun en efendilerinden dediğim, kimse ile tartışması olmayan kalbi temiz arkdaşım @Turkuazz 🥰
Diğer yandan daha sonra tanıdığım ama kısa zamanda çok büyük paylaşımlarım olan ve forumdaki en iyi arkadaşlarımdan ortağım @Sherlock 🥰
Bu grubu da düşünmek istiyorum.
Benim asla alınganlık yapmayacağımı biliyorsun bu konularda takıntım yok 🤗🤗
Bunu bildiğim için rahatlıkla yazdım 🤗 Çok iyi ilerledin.Rahatlıkla oyunu kullanabilirsin
Benim asla alınganlık yapmayacağımı biliyorsun bu konularda takıntım yok 🤗🤗
Bunu bildiğim için rahatlıkla yazdım 🤗 Çok iyi ilerledin.
Bu turda bazı isimler üst tura çıkacakken zor gruba denk geldiler 😊
Bazı kategorileri oylamak çok zordu 😊Bunu bildiğim için rahatlıkla yazdım 🤗 Çok iyi ilerledin.
Bu turda bazı isimler üst tura çıkacakken zor gruba denk geldiler 😊
Beni çeyrek finale sırtlayamayan üyeler utansın diyebiliyorum sadece
Onlara bu kötülüğü yapamamTwitter'daki kitleni foruma üye yapsan hem sen kazanırdın, hem de forumumuz. @bazinga
Bunu da mı biz söyleyelim...
@Sherlock hocama da tebrik
Çok Teşekkürler saol.bende seni tebrik ediyorum fazlasıyla hak ettin 🤗🤗Teşekkürler hocam.
Bu vesileyle oy veren herkese teşekkürlerimi sunmuş olayım, oy vermeyenlerin de canları sağ olsun.
@Turkuazz seni de tebrik ederim, üst tura sen çıkmış olsan inan üzülmezdim. Gördüğüm/tanıdığım en iyi niyetli insanlardan birisin, buralara kadar gelmeyi de sonuna kadar hak etmiştin zaten...