Ben objektif olmasam başarılı olmazdım
Ben objektif olmasam başarılı olmazdım
Biz seni bu halinle sevdik herkese yakışmaz bu sinir bozucu tavırlar
Sen de bir ilginçsinBiz seni bu halinle sevdik herkese yakışmaz bu sinir bozucu tavırlar
Hangimiz değiliz ki ?Sen de bir ilginçsin
O yüzden yıllardır yerinde sayıyorsun
Hepimiz olabiliriz de bu durum acayip bir şeyHangimiz değiliz ki ?
Hangi durum?Hepimiz olabiliriz de bu durum acayip bir şey
Onun sevdiği Z**rüdüanka'ya da laf atıyorum ya onu diyor.Hangi durum?
Ben şuan sadece Aserat'ın sinir bozucu ve Yasak Elma dizime laf atmasına rağmen sevildiğini belirttim
Senin tavrın forumda farklılık oluyor bence. Benim dizilere de laf atmadığın için senle sorunum yokOnun sevdiği Z**rüdüanka'ya da laf atıyorum ya onu diyor.
Evet sürekli toz pembe takılmamak lazım.Senin tavrın forumda farklılık oluyor bence. Benim dizilere de laf atmadığın için senle sorunum yok
Onun sevdiği Z**rüdüanka'ya da laf atıyorum ya onu diyor.
Görmeyeli çok şımartmışsınız ama haddini bildiren adam geldi artık Sıkıyorsa laf atsın bakalım dizilerime bak nasıl çirkefleşiyorum eskisi gibi .ss
Öhöm öhöm @AseratBiz seni bu halinle sevdik herkese yakışmaz bu sinir bozucu tavırlar
Anlamadım?Öhöm öhöm @Aserat
Görmeyeli çok şımartmışsınız ama haddini bildiren adam geldi artık Sıkıyorsa laf atsın bakalım dizilerime bak nasıl çirkefleşiyorum eskisi gibi .ss