- Reaksiyon puanı
- 113,957
- Puanı
- 1,060
Umarım 3 kişi tur atlamaz işimiz zorlaşırBu arkadaşın oylarını bana aktarabilir miyiz?
Umarım 3 kişi tur atlamaz işimiz zorlaşırBu arkadaşın oylarını bana aktarabilir miyiz?
Eşitlik bozulsa iyi olur olmasada açılacak gruplarda birisi 3 isimli olur ve 1 kişi tur atlar.Gruba bak sen @Dosi
Aynen merak ettiğim 2 grup var.Eşitlik bozulsa iyi olur olmasada açılacak gruplarda birisi 3 isimli olur ve 1 kişi tur atlar.
Birden fazla eşitlik olursa planlama bozulur.
Şuan 2 ayrı grupta da 1 oya bakıyor herşey
İşin kötüsü bazı isimler son dakikaları bekliyor oylama için ve öyle bir durumda bugün aksar konular.Aynen merak ettiğim 2 grup var.
Zaten biri ölüm grubu olmuş.
Benim netice değişmez belki sizden önce ben finali başlatırım ozaman. Beni 2.30 saat var ama 2 hayvan içinde fark kapanmaz...Oy ortalamasını düşünürsek.İşin kötüsü bazı isimler son dakikaları bekliyor oylama için ve öyle bir durumda bugün aksar konular.
Bakalım ne olacak.
Seninkini şimdi açsana ? Zaten ikiside garanti etmiş. Beklemene gerek yok ama benimkiler son dakikaya kadar denge değişebilir 😊Benim netice değişmez belki sizden önce ben finali başlatırım ozaman. Beni 2.30 saat var ama 2 hayvan içinde fark kapanmaz...Oy ortalamasını düşünürsek.
1 oy ile elenler üzücü Deniz'de öyle oluyor ve Darkİkinci turdan elenirim demiştim ama iyi geldim Tebrikler @mesmeso61
Çok yakın bittiği için üzülmedim ya Zaten aradaki fark bu kadar azken 5. turda kurtlar sofrasına yem olurdum1 oy ile elenler üzücü Deniz'de öyle oluyor ve Dark
Belki kurtlar birbirine rakip olur ama açıkçası artık her isim zorlu. Artık ikili eleme geliyor.Çok yakın bittiği için üzülmedim ya Zaten aradaki fark bu kadar azken 5. turda kurtlar sofrasına yem olurdum