Maskeli Fedai
Favori Üye
Sandıkların başındayım..Sayın Gs'li dostum elenirse yakarım... 🚬
Sandıkların başındayım..Sayın Gs'li dostum elenirse yakarım... 🚬
Hani meydanı boş bırakmışsın şuanSandıkların başındayım..
Sıkıntı yok rahat olHani meydanı boş bırakmışsın şuan
Tabi oranları görünce bi rahatladınSıkıntı yok rahat ol
Hiç korkmadım ki halkıma güvenim tamdıTabi oranları görünce bi rahatladın
Artık daha zor günler seni bekleyecekHiç korkmadım ki halkıma güvenim tamdı
Zoru severim Lobim devreye girecektirArtık daha zor günler seni bekleyecek
Lobi falan işlemez etkinliğimde. Başında ben varım ve radar gibi yakalıyorum detayları benim gibi detaycı @Tolstoyevski ile her türlü hileye dur diyeceğizZoru severim Lobim devreye girecektir
@Tolstoyevski içerde misin..Lobi falan işlemez etkinliğimde. Başında ben varım ve radar gibi yakalıyorum detayları benim gibi detaycı @Tolstoyevski ile her türlü hileye dur diyeceğiz
Ha adil şartlarda olacaksa lobiye dur demeyiz, amaç ve şartlara bağlı
Ben buna hazır değilim 😱 şuanda tüm herşey bir film şeridi gibi geçmekte...@Tolstoyevski içerde misin..
Her şey çoktan ayarlandı bile.. @Tolstoyevski adlı yoldaşım bu görev için canını bile vermeye hazır olduğunu bildirdi..Ben buna hazır değilim 😱 şuanda tüm herşey bir film şeridi gibi geçmekte...
Yok yok aklımı çelme, @Tolstoyevski 'ye güvenim sonsuz
Zoru severim Lobim devreye girecektir
Lobi falan işlemez etkinliğimde. Başında ben varım ve radar gibi yakalıyorum detayları benim gibi detaycı @Tolstoyevski ile her türlü hileye dur diyeceğiz
Yargısız infaz yapmayacağım. Söz @Tolstoyevski 'deHer şey çoktan ayarlandı bile.. @Tolstoyevski adlı yoldaşım bu görev için canını bile vermeye hazır olduğunu bildirdi..
İster sandıkların %99.99'u açılsın, 100 olmadan terketmem
Lobi falan işlemez etkinliğimde. Başında ben varım ve radar gibi yakalıyorum detayları benim gibi detaycı @Tolstoyevski ile her türlü hileye dur diyeceğiz
@Tolstoyevski içerde misin..
Anlaşıldı, herşeyi kendim yapacağım. Sözleşme bittiği an yolları ayırıyorum, yani bu turdan sonraİçerdeyim...
İkinizi de alıntıladım ama, kimin için içerde olduğumu söylemedim... @Maskeli FedaiAnlaşıldı, herşeyi kendim yapacağım. Sözleşme bittiği an yolları ayırıyorum, yani bu turdan sonra
Ah bak şimdi işin rengi değişti ama o sana o soruyu sorunca doğal olarak ona cevap olarak algılanıyorİkinizi de alıntıladım ama, kimin için içerde olduğumu söylemedim... @Maskeli Fedai
İkinizi de alıntıladım ama, kimin için içerde olduğumu söylemedim... @Maskeli Fedai
@DarkLegenD ben ve Tols ayrı bir ekibiz.. Dolayısıyla bizde kork Dosi hanım..Ah bak şimdi işin rengi değişti ama o sana o soruyu sorunca doğal olarak ona cevap olarak algılanıyor
Yinede artık sana tam güvenemeyeceğim. Üzgünüm
Bu mesaj rahatlattı beni. Asıl korkması gereken sizsiniz@DarkLegenD ben ve Tols ayrı bir ekibiz.. Dolayısıyla bizde kork Dosi hanım..