10 puan vereceksen 8'e en kötü 7'ye düşür. 3 nedir abicim? Emeğe saygı.Recapdan kaybettin 8-10 puan vermeyi düşünüyorken o iğrenç recap stilinden dolayı 3'e düşürdüm puanı @xBUGRAx e de öyle yapıyordum sende görmezden gelip yüksek versem haksızlık olurdu
10 tam puandı galiba tam vermezdim herhalde ama tama yakın bir şey olurdu Sen de yapma öyle ama ne yapayım sinir oluyorum müziğin kesilip nakaratın tekrarlanmasına10 puan vereceksen 8'e en kötü 7'ye düşür. 3 nedir abicim? Emeğe saygı.
@xBUGRAx Finali yada en az yarı finali hak ediyor oyumu oyönde kullanıyorum ama Alamancıyada bu kısa sürede foruma kattığı renk için tşk ediyorum uğraşmayın Alamancı ileBu forumda daha 1 yılım bile dolmadı. Son 16'ya girdim en azından, sen 3. turda elenmene ne diyeceksin?
Çok teşekkür ederim, gurbetçi olduğumuzdan bazı konularda birbirimizi çok iyi anlıyoruz. O yüzden senle sohbet keyifli oluyor.@xBUGRAx bu forumda sohbetini eğlenceli bulduğum bir üyesin ve seninle ortak dizilerdeki sohbetlerimizide seviyorum. Finalde olabilecek güçlü adaylardan birisin. Oy oranınız eşit olsaydı hemen karar veremezdim ama oyumu @kerem e vermek istiyorum. Kerem sohbetini keyifli bulduğum ve farklı paylaşımlarım olan ve de foruma çok çabuk adapte olan bir üye.
Keremcim İlk oylamanda buraya kadar ilerlemek çok ama çok büyük bir başarı. Tebrik ederim