bencede benim oyuma kalmadın ne yazıkki gidicisinBen senin olmadığın dönemlerde işe yaramaya başladım mayıstan beri yani
Ayrıca senin oyna da kalmadım
bencede benim oyuma kalmadın ne yazıkki gidicisinBen senin olmadığın dönemlerde işe yaramaya başladım mayıstan beri yani
Ayrıca senin oyna da kalmadım
Bu tur seve seve intikam alabilirsinbencede benim oyuma kalmadın ne yazıkki gidicisinneyse senden hayır yok diğer turlarda @Dosi den intikamımı alırımama bir şekilde intikamımı almam lazım çok pis kinlendim isveçliye
intikam soğuk yenen bir yemektir isveç iklimi gibi yani diğer turlara erteledim soğuk soğuk daha iyi giderBu tur seve seve intikam alabilirsin
la oy versem dosinin beşte biri kadar oy anca alıyorsun bırak oy vermeyelimde elenmeye bahanen olsunBana oy vermediğin için pişman olacaksın,sen kaşındın@Çiğdem-
aaa sensin lanet dün gelmiş beni beğenmiyorla oy versem dosinin beşte biri kadar oy anca alıyorsun bırak oy vermeyelimde elenmeye bahanen olsunzaten hapı yutmuşsun ölmüşsün ağlayanın yok lanet şey
@denizz19 cim bu sözlerinin yanında oyun hiçbir önemi yok çok teşekür ederim,duygular karşılıklı@serhatt seninle biraz daha sonra samimi olduk hatta reelde görüştük ve oldukça da keyif aldım bu buluşmadan sevdiğim ve eğlenceli bulduğum bir arkadaşsın ancak bu kadar güzel sözden sonra oyumu sana veremediğimi de dile getirmek istiyorum.@Dosi ile bambaşka bir arkadaşlığımız var her şeyimi anlatabildiğim nadir insanlardan forum içerisinde. O yüzden oyumu hislerimle kullanıp verdim. Ama seni de çok sevdiğimi bil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?