2018 En Favori Üye 2018 | 5.Tur | serhatt vs Dosi

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin ?

• serhatt

Oy: 13 38.2%
  • Dosi

Oy: 21 61.8%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben senin olmadığın dönemlerde işe yaramaya başladım mayıstan beri yani :A
Ayrıca senin oyna da kalmadım :A
bencede benim oyuma kalmadın ne yazıkki gidicisin :) neyse senden hayır yok diğer turlarda @Dosi den intikamımı alırım:) ama bir şekilde intikamımı almam lazım çok pis kinlendim isveçliye :)

@serhatt Dedim eskiden sabah şekerleri olurdu öyle bir uyum yakaladık güzel ikili olmuştuk @serhatt ile :Z Buraya kadar gelen herkes başarılıdır bu yıl kattığın güzellikler için foruma tşk ederim :bhr::bhr::bhr:

@serhatt, açtığı konularla alkışlanacak bir isim, çok iyi performans sergiliyor. Öte yandan bir diğer alkışlanacak isim ise, @Dosi. O da konu açma konusunda bir diğer aktiflik gösteren bir isim. Tercihim; aktifliği, iyi bir arkadaşlığı ile Dosi oluyor.

@serhatt, açtığı konularla alkışlanacak bir isim, çok iyi performans sergiliyor. Öte yandan bir diğer alkışlanacak isim ise, @Dosi. O da konu açma konusunda bir diğer aktiflik gösteren bir isim. Tercihim; aktifliği, iyi bir arkadaşlığı ile Dosi oluyor.
Çok teşekkürler. Sende iyi bir arkadaşsın :bhr:

@serhatt seninle biraz daha sonra samimi olduk hatta reelde görüştük ve oldukça da keyif aldım bu buluşmadan sevdiğim ve eğlenceli bulduğum bir arkadaşsın ancak bu kadar güzel sözden sonra oyumu sana veremediğimi de dile getirmek istiyorum. :D @Dosi ile bambaşka bir arkadaşlığımız var her şeyimi anlatabildiğim nadir insanlardan forum içerisinde. O yüzden oyumu hislerimle kullanıp verdim. Ama seni de çok sevdiğimi bil. :D

@serhatt seninle biraz daha sonra samimi olduk hatta reelde görüştük ve oldukça da keyif aldım bu buluşmadan sevdiğim ve eğlenceli bulduğum bir arkadaşsın ancak bu kadar güzel sözden sonra oyumu sana veremediğimi de dile getirmek istiyorum. :D @Dosi ile bambaşka bir arkadaşlığımız var her şeyimi anlatabildiğim nadir insanlardan forum içerisinde. O yüzden oyumu hislerimle kullanıp verdim. Ama seni de çok sevdiğimi bil. :D
@denizz19 cim bu sözlerinin yanında oyun hiçbir önemi yok çok teşekür ederim,duygular karşılıklı :bhr:

Bu da baya zor olmuş :( İki üyeyi de severim ama hem konu atağı hem de geride olduğu için @serhatt diyorum :bhr:

Kusura bakma :( @Dosi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...