2018 En Favori Üye 2018 | 5.Tur | Bully vs Sherlock

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Bully

Oy: 19 51.4%
  • Sherlock

Oy: 18 48.6%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan'ı geçersem kendimi şampiyon ilan edip, forumu zirvedeyken bırakmayı düşünüyorum.
@Bully

Ayy sende ne diye erken uyandın kış uykusundan ayoll uğraş dur şimdi

@Bully @Sherlock a vermiş zaten

benim şerrimden korkmuştur
nasıl olsa eleyecek bu beni en iyisi ben kendi kendimi intihar edeyim diye düşünmüştür
Ben bu etkinlikte final görmüş bir üyeyim, @Sherlock kardeşim ilk çeyrek finalini görmeyi hak ediyor diyerekten oyumu ona verdim
Ama üst tura yükselirsem de mutlu olurum tabii, bekleyip göreceğiz artık halkımızın takdiri

Benim herif daha sempatik ve karizma.

@Maskeli Fedai Sherlock dizisini izle diyordu ama vakit bulamadık, başka bahara kaldı artık.
İzlemeden önce Robert Downey'in daha iyi olduğunu düşünüyordum ama sonradan Benedict Cumberbatch'in rolüne daha oturduğunu gördüm. Çok hızlı konuştuğundan ve bol bol İngiliz aksanına yer verdiğinden, takip etmesi zor.

Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum Kaan’ım. Yalnız oylama eşit gidiyor, galiba ikimiz birden çıkacağız.

Oyumu kullanmistim daha önce. Basarilar herkese.

elenmek üzere olan herkes elenmenin acısını hafifletmek için bir bahaneye sığınır
sende şimdiden üzüntünü hafifletecek bahanelere sığınmaya başlamışsın

elenmek üzere olan herkes elenmenin acısını hafifletmek için bir bahaneye sığınır
sende şimdiden üzüntünü hafifletecek bahanelere sığınmaya başlamışsın
Elenirsem kına yakarsın artık bir yerlerine.

Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum Kaan’ım. Yalnız oylama eşit gidiyor, galiba ikimiz birden çıkacağız.
Beraberlik halinde önceki tura bakılıyor Enes'im, kim daha yüksek almışsa o çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...