2018 En Favori Üye 2018 | 5.Tur | Bully vs Sherlock

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Bully

Oy: 19 51.4%
  • Sherlock

Oy: 18 48.6%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anketin gidişatını gören @Sherlock:

Sherlock.jpg

Kaan'ı geçersem kendimi şampiyon ilan edip, forumu zirvedeyken bırakmayı düşünüyorum. :A @Bully

Ben hafıza sarayımda fav10’u @bazinga’dan bile önce kurdum. Siz aslında benim hafıza sarayımdaki varlıklarsınız, istersem hepinizi silerim.
fd1a48bb13173440b1c58f4cb2e9cfc0.gif

Sen onu bunu bırak da, asistanımı ayarlayayım mı sana? Abin olarak mürüvvetini göreyim artık.

maxresdefault.jpg

Yoksa onu da mı hafıza sarayına aldın?

Bully'nin bu yıl pek olmaması, Dağa önce finaller görmüş olması gibi sebeplerden dolayı Sherlock dedim. İkinize de başarılar.:D

Sen bana oy vermişsindir bence. :bhr: :A
tabii ne demezsin:) foruma girer girmez senle @Çiğdem- e oy vermeye koşturdum:) dedim bu şirret şeyler ne güzel beni severek şutlamışlardı üçüncü turda? bu iyiliğiniz gözlerimi yaşarttığı için ben en iyisi bunlara oy vereyimde mutlu olayım tarzında bir düşünce aldı beni:)

tabii ne demezsin:) foruma girer girmez senle @Çiğdem- e oy vermeye koşturdum:) dedim bu şirret şeyler ne güzel beni severek şutlamışlardı üçüncü turda? bu iyiliğiniz gözlerimi yaşarttığı için ben en iyisi bunlara oy vereyimde mutlu olayım tarzında bir düşünce aldı beni:)
Ayy sende ne diye erken uyandın kış uykusundan ayoll uğraş dur şimdi :A :A :A

@Bully @Sherlock a vermiş zaten :A :A :A

benim şerrimden korkmuştur:) nasıl olsa eleyecek bu beni en iyisi ben kendi kendimi intihar edeyim diye düşünmüştür :)
Daha erken gelemedin 3.turu geçsen 4 de gidecektin :F Car car edeceğine etkinlik varkan burda ol gerçekten gebermeden final gör :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...