Seni etiketleyerek oy veren tek kişi benim, kıymetimi bil.@Çiğdem- böyle ölmem füze atsaydın bu nasıl grup 😱
Oyumu kendimle beraber @Afet Güçverir e verdim, @denizz19 un oyu daha azmış, bari az da olsa denge gelsin yarışmaya Deniz de böyle düşünerek bana verecektir zaten oyunu
Cidden ha 9 oy var, biri senden biri benden geri kalan 7 oy kimin Neyse sana ve diğer 7 gizemli arkadaşa teşekkürlerSeni etiketleyerek oy veren tek kişi benim, kıymetimi bil.
Sana niye vereyim saf mısın ne yaptın sanki forum için@Çiğdem- böyle ölmem füze atsaydın bu nasıl grup 😱
Oyumu kendimle beraber @Afet Güçverir e verdim, @denizz19 un oyu daha azmış, bari az da olsa denge gelsin yarışmaya Deniz de böyle düşünerek bana verecektir zaten oyunu
Forumda en çok sevdiğin kişi ben olduğum için verirsin oyunuSana niye vereyim saf mısın ne yaptın sanki forum için
Bayılıyorum.Forumda en çok sevdiğin kişi ben olduğum için verirsin oyunu
Geber ayoll , az kütüklük etseydin @Bully@Çiğdem- böyle ölmem füze atsaydın bu nasıl grup 😱
Bana komplo kurmuşsun zaten farkında değilim sanma
Aaa Ben daha kullanmadım@MasacRE- de sana ilerki turlarda oy atmaz ödeşirsiniz.
Sonuçta 5.tur göremeyecek adam, şanssız bir şekilde buraya düşmüş.Aaa Ben daha kullanmadım
Belli olmaz ama elenirsede burasıda iyi @MasacRE- için ama ikincilik son ana kadar sürücek gibi o bile yeter kütük beyeSonuçta 5.tur göremeyecek adam, şanssız bir şekilde buraya düşmüş.
Bence 5.tur hakkıydı ama başka bir grupta da güme gidebilirdi, burası en zorlusu da olsa kolay grup yok sonuçta.Belli olmaz ama elenirsede burasıda iyi @MasacRE- için ama ikincilik son ana kadar sürücek gibi o bile yeter kütük beye
Vlla bu etkinlik başka benden daha deneyimli oldun için daha iyi biliyorsun kimseyle oy sohbeti bile yapmak yasak bir kulağıma gelirse oklavayla perişan ederiz o kişiyiBence 5.tur hakkıydı ama başka bir grupta da güme gidebilirdi, burası en zorlusu da olsa kolay grup yok sonuçta.
Aa tabii ki en katı etkinlik de bu etkinliktir. Diğer etkinliklerde esneklikler olur ama bunda olmaz.Vlla bu etkinlik başka benden daha deneyimli oldun için daha iyi biliyorsun kimseyle oy sohbeti bile yapmak yasak bir kulağıma gelirse oklavayla perişan ederiz o kişiyi
Çok keyifli ama çok tehrikeli bir etkinlik bir gafrete düşersen tüm foruma rezil oluyorsun kuralların tek acımadığı etkinlik bu , ben konuları açıp gidiyorum oy kullanana kadar dahada gelmiyorum böyle ara sıra etiket edip sohbet eden hariç Bana kullanmayan bir kaç kişiye kullandım kesinlikle oy vermeyene vermeme şeyim yok bakıyorum içime sindiklerime kullanıyorum başka hesabım olmaz olursa o üyeye haksızlık ederim yine bakıp bu gece ya da yarın içime sinenlere kullanıcam sizlerden sonra bu byük sorumluluğu taşımak bana gurur veriyor ve yetiyor forumun zirve aktivitesi bu etkinlik