Benim gibi bir insanı umarım İsveç ajanına yedirmezler.@Dosi ile @DarkLegenD eşleşmesini bekliyoruz.
Sen kendi kendini yersin. Bir ülke nasıl içten çökerse, sen de içten çökersin.Benim gibi bir insanı umarım İsveç ajanına yedirmezler.
Aa, neden öyle dediniz?Sen kendi kendini yersin. Bir ülke nasıl içten çökerse, sen de içten çökersin.
İçindeki çocukla mı yazıyorsun? İfade seni hiç yansıtmıyor.Aa, neden öyle dediniz?
Bence bu tam olarak beni yansıtıyor.İçindeki çocukla mı yazıyorsun? İfade seni hiç yansıtmıyor.
Sana bak, bu yansıtıyor.Bence bu tam olarak beni yansıtıyor.
@Dosi ile @DarkLegenD eşleşmesini bekliyoruz.
Gönlüm DarkLegenD'in kazanmasından yanaBenim gibi bir insanı umarım İsveç ajanına yedirmezler.
Gönlüm DarkLegenD'in kazanmasından yana
Ben anket başladığında 3. turu geçeyim yeterli demiştim (geçen seneden fazla ilerlemek beni memnun edecekti ve etti)
4. turda rakipleri görünce kesin elenirim sandım ve 5. turu görmeyi beklemiyordum.
Çok bile ilerledim
Ben alacağımı aldım ama fazlasına hayır demem
Sana olan sevgim arttı desem.1 sene boyunca bana ve konularıma laf atan ve beni az seven @DarkLegenD
ve forum dışındada iletişimim olan sevgili arkadaşım @gözlemci dedim
Lafla kalıyor ama. Tepki bile vermemişsin sana oy verdiğim mesaja İcraatıda görelim ve demek az seviyordun haSana olan sevgim arttı desem.