Kolay tur 3.turla birlikte olmuyor artık ve 4.turda bnun 2 katı zorlaşacak
Ama paçayı kurtarmışsın üst turda başarılar iyi gidiyorsun
Benim gibi muazzam bir üye dururken başkası mı üst tura çıksaydı...
Kolay tur 3.turla birlikte olmuyor artık ve 4.turda bnun 2 katı zorlaşacak
Ama paçayı kurtarmışsın üst turda başarılar iyi gidiyorsun
Admin bana oy vermemiş. Artık şu darbe planımızı hayata geçirmemizin vakti geldi. Başarısız olursak etkinlikten diskalifiye oluruz ama en azından onurumuzu korumuş oluruz. Zaten sen bir sonraki turda elenirsin. Biraz aynaya bakıp, benden önce feda edilmesi gereken kişinin sen olduğunun farkına varmalısın.Benim gibi muazzam bir üye dururken başkası mı üst tura çıksaydı...
Admin bana oy vermemiş. Artık şu darbe planımızı hayata geçirmemizin vakti geldi. Başarısız olursak etkinlikten diskalifiye oluruz ama en azından onurumuzu korumuş oluruz. Zaten sen bir sonraki turda elenirsin. Biraz aynaya bakıp, benden önce feda edilmesi gereken kişinin sen olduğunun farkına varmalısın.
Çok zor düşüneceğim.
Çakal mısın olum senBu grup için oy kullanma, bana iki oy hakkın olsun. Oluyor dimi böyle? @Çiğdem-
Çakal mısın olum sen
Sen kimsin hayır bir sana bak bir bana senle ne gibi bir işim olur Ama İremime bu hafta iyi verirsen neden olmasınAlakası yok. Hem bana beş oy verebilecek olsan, vermez misin?
Sen kimsin hayır bir sana bak bir bana senle ne gibi bir işim olur Ama İremime bu hafta iyi verirsen neden olmasın
Doğru ya geçen bir konuda bahsi geçmiştiSerhan askerde o yüzden forumda yok
Sen kimsin hayır bir sana bak bir bana senle ne gibi bir işim olur Ama İremime bu hafta iyi verirsen neden olmasın
Ya siz ne kadar çıkarcı, pis, sinsi insanlarsınız böyle? Bu etkinliği kazanıp, karşılıksız elde edilmiş bir başarıyı kazanmanın dayanılmaz hafifliğini ve mutluluğunu size öğreteceğim.Bu hafta güzel bir şarkı seçimi yapmışsın, o yüzden yüksek puanlarımdan biri sana gelebilir.
Eğer beni kandırıyorsan çok fena hesaplaşırızBu hafta güzel bir şarkı seçimi yapmışsın, o yüzden yüksek puanlarımdan biri sana gelebilir.
Seviyorum seniYa siz ne kadar çıkarcı, pis, sinsi insanlarsınız böyle? Bu etkinliği kazanıp, karşılıksız elde edilmiş bir başarıyı kazanmanın dayanılmaz hafifliğini ve mutluluğunu size öğreteceğim.
Eğer beni kandırıyorsan çok fena hesaplaşırız
Seviyorum seni
Ben de seni seviyorum canım.Eğer beni kandırıyorsan çok fena hesaplaşırız
Seviyorum seni
Bak ben duygusal bir insanım sinirlenince çok fena parlarım çabuk sönse de o an kırıcı olabilirim benimle oynama.Eşsiz oylarımla haftaya yine ortalığı karıştıracağım.
Bak ben duygusal bir insanım sinirlenince çok fena parlarım çabuk sönse de o an kırıcı olabilirim benimle oynama.
Tabii sen de haklısın. Herhangi bir insan benim gibi akıllı, zeki, entel olmak ister.Senden korkan, @DarkLegenD gibi olsun.
Senin işinde zor ama @Bully @SherlockAdmin bana oy vermemiş. Artık şu darbe planımızı hayata geçirmemizin vakti geldi. Başarısız olursak etkinlikten diskalifiye oluruz ama en azından onurumuzu korumuş oluruz. Zaten sen bir sonraki turda elenirsin. Biraz aynaya bakıp, benden önce feda edilmesi gereken kişinin sen olduğunun farkına varmalısın.