Ne kadar çirkin olmuşsunMesajını okuduktan sonra böyle oldum.
Ne kadar çirkin olmuşsunMesajını okuduktan sonra böyle oldum.
Ne kadar çirkin olmuşsun
Bunu da pek sevmem ama Beren'den güzelAşağıdaki resmi paylaşsam dediğin doğru olabilirdi, gözlüklerini takarak oku mesajlarımı lütfen.
Bunu da pek sevmem ama Beren'den güzel
Karakter olarak sevmiyordum yoksa gerçek hayatta çok tatlıKırgın Çiçekler'le ilgili sevmediğin bir şeyin olması şaşırttı. 😱
Övgüne kurbanZor bir grup :S
@denizz19 forumdaki en yakınlarımdan ama onun haricinde aktif ve foruma katkısı olan ve forumun temel taşlarından biri. Herkesle sohbet eden birisi. Oylamasamda tur atlar zaten
@bazinga ya da böyle bir forum kurduğu için minettarım. Bana çok güzel dostluklar kazandırdı forum. Aktif ve arada konu açtığıda oluyor herkeslede iletişimi olan birisi.
@Sherlock çok çalışkan ve kaliteli konular açan moderatör. Sohbetide çok keyifli oyumun biri kendisine gidecek Gözlemlediğim kadarıyla herkesle iyi geçinen biri ve öyle durup dururken üyelere laf attığınada denk gelmedim
@Tolstoyevski de en yakınlarımdan ve en çok samimiyetlik kurduğum bir kaç kişiden biri. Bu grupta aktifliği en az olan ama aktifken farklı konularla katkı sağlayan biri. Tols'da herkesle sohbet eden birisi.
Ben şuana öncelikle foruma verilen katkılar ve aktifliğe göre oy verdim 90%
Bu grubu biraz düşünmem gerekiyor
Şükür trip atmadın. İşimi kolaylaştırdın teşekkürlerÖvgüne kurban
Zor bir grup :S
@denizz19 forumdaki en yakınlarımdan ama onun haricinde aktif ve foruma katkısı olan ve forumun temel taşlarından biri. Herkesle sohbet eden birisi. Oylamasamda tur atlar zaten
@bazinga ya da böyle bir forum kurduğu için minettarım. Bana çok güzel dostluklar kazandırdı forum. Aktif ve arada konu açtığıda oluyor herkeslede iletişimi olan birisi.
@Sherlock çok çalışkan ve kaliteli konular açan moderatör. Sohbetide çok keyifli oyumun biri kendisine gidecek Gözlemlediğim kadarıyla herkesle iyi geçinen biri ve öyle durup dururken üyelere laf attığınada denk gelmedim
@Tolstoyevski de en yakınlarımdan ve en çok samimiyetlik kurduğum bir kaç kişiden biri. Bu grupta aktifliği en az olan ama aktifken farklı konularla katkı sağlayan biri. Tols'da herkesle sohbet eden birisi.
Ben şuana kadar öncelikle foruma verilen katkılar ve aktifliğe göre oy verdim 90%
Bu grubu biraz düşünmem gerekiyor
Seni yanlış tanımış yılaaan.Duygulandım. Tüm güzel düşüncelerin için teşekkürler, duygularımız karşılıklı.
Seni yanlış tanımış yılaaan.
Hayır değilsinNeden? Ben muazzam bir insan değil miyim?