Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@xBUGRAx: Fox'cu reisimiz. @Billy Kane: Müzik ve Spor Müdürü. Bir zamanların Zeynep Çamcı hayranı. @bazinga: Reis-i Cumhur @gözlemci: Ben ona "gözlemeci" diyorum kısacası. @Dosi: İsveçli pedagog (içine Angaralı kaçan), çevirmen, trip aşığı -ki Türkçe anlamıyla trip atan, hem de İngilizce anlamındaki seyahat aşığı-, içinden geldiği gibi davranan biri.
@ozgur2113: Müzik seven bir arkadaşımızsın.
@BuraK: Farklı kafada bir arkadaşımızsın. Ah bir de forumda aktif olsaydın ne de güzel olurdu. Yorumlarınla renk katardın. Aramızda Türkçe Öğretmeni olarak katılacaksın yakında eminim.
@HeisenBerg: Fenerbahçeli ve Spor aşığı arkadaşımız. Eskiden aktifti, şimdi yok piyasada. Olsa, renkli olurdu. @bazinga ve @xdragxx ile birlikte Fenerbahçe maçlarını yorumlardık. Gerçi şu anda yorumlanacak takım yok ya, ayrı konu.
Aktif olmaları vesilesiyle ilk 6 üyeyi işaretliyorum. Ancak son iki üyeyi de seçmek isterdim, onları yorumladım artık sadece.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.