Bence mantıklı bir düşünce. Sonuçta 2017'yi oyluyoruz ve henüz bitmediÇok şeysin biliyor musun ama sansürlüyorum
Bence mantıklı bir düşünce. Sonuçta 2017'yi oyluyoruz ve henüz bitmediÇok şeysin biliyor musun ama sansürlüyorum
Tamam kaybolBence mantıklı bir düşünce. Sonuçta 2017'yi oyluyoruz ve henüz bitmedi
Hepimiz genel manada pek çok kişiyle problem yaşadık doğru haklısın. Hakaretler de unuttum kim bilir neler söyledik nelere yaptık ama yapılmaması gereken şeylerdi düşününce ne kadar manasız olduğunu daha iyi anlıyorum herhalde büyüyor muyuz bilmiyorum ya da daha sağlam düşünüyoruz bilemiyorum. Sana da buradan söyleyeyim benim arkamda problem bırakacağım kimse yok bu forumda herkesle iyisiyle kötüsüyle ağrısı sancısı Ne dersen de bir şeyler yaşadık ben çoğu şeyi iyi olarak hatırlarım kötüleri de genelde unuturum kin tutamadığım için sanırım. Neyse söylemek istedim işte.Seneyi ele alırsak Deniz ile inanılmaz zorluklar yaşadım. İnanılmaz hakaretler işittim ve ses çıkarılmadı. Ses çıkarmayan kesimden biri ile karşı karşıya gelmiş. İkisinide sevmiyorum açıkçası. Ama hiç tahrik etmeden sırf birini korumak için bana saldıran kişinin kazanmasını hiç istemiyorum. Deniz zaten gidiyor. Sırf iyi niyetimin nişanesi olsun diye ona oy vereceğim. Bu gruptan çıkacak en yürekli kişi o çünkü en azından özü sözü bir cinsten.
Hepimiz genel manada pek çok kişiyle problem yaşadık doğru haklısın. Hakaretler de unuttum kim bilir neler söyledik nelere yaptık ama yapılmaması gereken şeylerdi düşününce ne kadar manasız olduğunu daha iyi anlıyorum herhalde büyüyor muyuz bilmiyorum ya da daha sağlam düşünüyoruz bilemiyorum. Sana da buradan söyleyeyim benim arkamda problem bırakacağım kimse yok bu forumda herkesle iyisiyle kötüsüyle ağrısı sancısı Ne dersen de bir şeyler yaşadık ben çoğu şeyi iyi olarak hatırlarım kötüleri de genelde unuturum kin tutamadığım için sanırım. Neyse söylemek istedim işte.
Fazla beddua etme bence sonra yan etki yapar bak hepimiz birbirimize kötü sözler ettik ama ortak paydada buluştuk kavgalar olur ama düzeltmeyi de bilmek lazım sanıyorum. Sevgi özel bir sözcük sevmeyebilirsin tabiki sıkıntı yok herkes birbirini sevecek diye kaide de yok neticede askerden dönünce sana soracağım ben yokken yokluğumu hissettin mi diye dürüstçe cevap verir misin peki banaYok benimki öyle bir şey degil. Zaten uzun sureyoksun şuan sana kinle dolu mesaj yazsam değmez boş yere uzatılmış olur. Yine seni sevmiyorum inşallah askerde çok dayak yer diyorum ama forumda yapacak bir şey kalmadı unutup gitmesinden başka. O yüzden boş verdim. Dediğim gibi askerde çok dayak yemen dileği ile
Fazla beddua etme bence sonra yan etki yapar bak hepimiz birbirimize kötü sözler ettik ama ortak paydada buluştuk kavgalar olur ama düzeltmeyi de bilmek lazım sanıyorum. Sevgi özel bir sözcük sevmeyebilirsin tabiki sıkıntı yok herkes birbirini sevecek diye kaide de yok neticede askerden dönünce sana soracağım ben yokken yokluğumu hissettin mi diye dürüstçe cevap verir misin peki bana
Biz bayağıdır kavga etmedik yahu bir kere adam akıllı kavgamız dışında kavga mı ettik biz öncekiler saman aleviydiYokluğunu elbet hissederim ama olumlu anlamda. Yoksa şu olsada 2 kavga etsem demem. Her zaman dürüstüm.
Biz bayağıdır kavga etmedik yahu bir kere adam akıllı kavgamız dışında kavga mı ettik biz öncekiler saman aleviydi
Önemli değil abartmaya gerek yok klasik bir favori üye oylamasıYine çok kararsız kaldım. Özür dilerim Deniz, @Aserat
Göğüs kasların aklıma geldi ama profilden kaldırmışsın yoksa kararım değişebilirdiÖnemli değil abartmaya gerek yok klasik bir favori üye oylaması
Evet farklı bir şey olsun dedim biraz da yenilik iyidirGöğüs kasların aklıma geldi ama profilden kaldırmışsın yoksa kararım değişebilirdi
Şimdiki ilgimi çekmiyor önceki iyiydiEvet farklı bir şey olsun dedim biraz da yenilik iyidir
Senin ilgini çekmek için çabalamıyorum ya zatenŞimdiki ilgimi çekmiyor önceki iyiydi
Bu yüzden oy alamadınSenin ilgini çekmek için çabalamıyorum ya zaten
Sağlık olsun Ne yapalım yani ölüm değil yaBu yüzden oy alamadın
Bir dahakine sözüm olsun yakışıklıSağlık olsun Ne yapalım yani ölüm değil ya