2016 En Favori Üye 2016 | Yarı Final | mrt-06 vs china_shangai

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Finale Çıksın?

• mrt-06

Oy: 15 40.5%
  • china_shangai

Oy: 22 59.5%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,027
Puanı
1,060
Bir Fav10 klasiği "En Favori Üye" 2016, yarı final oylamaları ile devam ediyor!

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:

- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.
- Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılması yasaktır. Bu tür mesajlar olursa önce silinecek, devamında cezai işlem uygulanacaktır.
- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.

*Anket süreleri 3 gündür.

Gözüm kapalı @china_shangai abi dedim. Zaten yarışma başladığından beri belirtiyorum abinin olması gerekir. Zaten bir daha olma şansı yok [emoji17] umarım herkes bu konuda duyarlı olur.

@mrt-06 aga rakibin başka biri olsa hiç düşünmeden sana oyumu verirdim. Zaten buraya kadar seni hiç es geçmedim onun için kusura bakma [emoji17] ama konu abi oldumu gerisi boş be aga [emoji17]

Kim finale çıkarsa çıksın farketmeyecek ama ben Atacan ile foruma bağlandığım için onun yeri bense ayrı o yüzden Atacan dedim.

Atacan dedim. China abimize Allahtan rahmet diliyorum, foruma dönme sebebim kendisi. Ama Atacan'ın bu seneki performansı gözardı edilemez.

Bu yıl china abimin kazanması çok anlamlı olur lütfen arkadaşlar biraz duyarlı olalım ya şu etkinlikte abiyi 1.yaparak vefamızı gösterelim. eşine de güzel bi jest olur belki foruma girer ufakta olsa bir tebessüm eder bunu bile başarırsak çok sevinirim

china abim finali garantilemiş gibi bir şey zaten.

Atacan kardeşime kullandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...