2016 En Favori Üye 2016 Kazananı: china_shangai

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forum üyeleri duyarlılığını gösterdi bu konuda gerçekten Allah razı olsun.

Abiyi ise her geçen gün daha da arıyoruz yokluğunu. Allah rahmet eylesin tekrardan.

Anlamlı bir yıl oldu. Sevgiyle, saygıyla anmış olduk. Bundan böyle de her yıl bu etkinliğin geçmiş kazananlarını açıklarken tekrar anmış olacağız. Tekrardan Allah rahmet eylesin, kalanlarına sabır versin...

Anlamlı bir yıl oldu. Sevgiyle, saygıyla anmış olduk. Bundan böyle de her yıl bu etkinliğin geçmiş kazananlarını açıklarken tekrar anmış olacağız. Tekrardan Allah rahmet eylesin, kalanlarına sabır versin...
Abinin nickinin altına eğer mümkünse Ölümsüz Üye diye yazabilir misin? Üyelerin hiçbiri buna karşı çıkmaz.

İlk turdan beri hep destekledim, kesinlikle onun kazanması gerekiyordu. Allah rahmet eylesin tekrardan, mekanı cennet olsun.

@Bully sana da tebrikler kardeşim mi abi mi desem bilemiyorum :F tabi ki abi demem sana :A

@OzaN Ölümsüz üye yazılması çok anlamlı olur.

Son düzenleme:
Bir kez daha abimizi anmış olduk, çok anlamlı bir etkinlik oldu. Allah rahmet eylesin.. Bu etkinlik sayesinde biz forumdan ayrılsak bile tekrar tekrar her yıl abimiz anılmış olacak.

Capture.PNG

Forumdaki en anlamlı kazanma olmuştur, net. Abimize Allah'tan rahmet diliyorum. Unutulmayacak anlamlı bir kazanma oldu ve ben hem kendisine kazandığı için, hem de üyelerimizi vefa gösterdiği için tebrik ediyorum.