2016 En Favori Üye 2016 | Çeyrek Final | Bully vs Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye yarı finale yükselsin?

• Bully

Oy: 24 61.5%
  • Çiğdem-

Oy: 15 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahah aa birde şu var bak inanılmaz bir anticilerin vardı bayram ettiler gökhan yenilince sen finale iyi kalmışsın vlla

hahah aa birde şu var bak inanılmaz bir anticilerin vardı bayram ettiler gökhan yenilince sen finale iyi kalmışsın vlla
Artık yarı final diye dalga da geçemezsin seni de susturmuş olduk böylelikle
Şimdi tek yapmam gereken MusicSurvivor'ı kazanmam, 2 sezon falan daha çıkar herhalde, birini kazanırız belki.

Benim Albümüm All-Star'a katılmam belki, millete gına gelir artık Gökhan'dan, hem Sıla katıldığı sürece kazanan da belli zaten.

bana gına gelmez ablacım ben her zaman desteklerim seni

hahaha sinir oluyorsunuz @xemrexxx e ama malesef all stardada favorielrden birisi barış akarsuda sıla kadar domine etti yarışmayı @mrt-06 yada sezenin bu şampiyin olan düş bahçeleri albümünü veririz hande yenerleri sertab erenerleri falanda düşünürsek çok sağlam bir all star olucak sende tarkan yalın gökhan üçünden seçme hakkın olucak baya sağlam bir all star olucak

Sıla, Sezen ve Barış varken ben mümkün değil kazanamam, yenilgiyi baştan kabullenip katılmamak en iyisi.
Bir de aynı albümlerle yarışmak sıkıcı, Ozan Kenan Doğulu'yu seçmezse onla yarışmak isterim mesela, çok erken gittiydi adam.

bana gına gelmez ablacım ben her zaman desteklerim seni
Saol ablam benim iyi ki varsın

ayarlarız cnm ozan katy perryi alır final gördü sonucta sanada kenan doğuluyu veriririz

sezen sıla barış akarsu üçlüsü sağlam görünüyor şimdirik evet ama bu sefer hande kendini finallere atarsa oda alabilir sevmesemde çok hit şarkıları çıktı bakalım heyecan benim işime gelir

ne demek her zaman ablacım bilirsin seni çok severim

Kenan'ı bana verirsen ben de heyecana dahil olurum o zaman, Festival albümü efsanedir, hakkını verecek biri lazım.
Hem değişiklik olur bana da.

Hande o Biri Kaybediyor şarkısını kullanmak zorunda yalnız, ilk haftadan şutlanmasın da.

HAHAHA aa seninde ozanın o 2.hafta kullandığı saçma şarkının yerine başka bulman gerekicek

HAHAHA aa seninde ozanın o 2.hafta kullandığı saçma şarkının yerine başka bulman gerekicek
Onu ben de hiç beğenmemiştim.
13 şarkı varmış albümde 7'si hit, ilk 3 haftayı atlattık mı tamam işte

Tüm eşleşmelerde sonuç az çok belli olmuş gibi. Ben de 4 eşleşmede de geride kalanlara oy vererek az da olsa denge sağlayayım bari

Burada @Çiğdem- diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...