La sen üniversite sınavların yüzünden sezonun büyük bir kısmını boş geçmeyecek miydin, seneye nasıl olacak da yükselecenHer yıl yükseliyor , forumda popülaritemi artıyorum seneye en az çeyrek final
Şu @xemrexxx trolü çok etkiliyor hepimizi. ssEn iyisini biz biliriz tabii ki de bize soracaksiniz
Son dönemde dünyanın çenesini yaptın karşılığını da al bir zahmet artıkHalkın gözü açılmış
Katılmıyorum tamamen siyasi konulardan çekilmemle ilgiliLa sen üniversite sınavların yüzünden sezonun büyük bir kısmını boş geçmeyecek miydin, seneye nasıl olacak da yükselecen
Şu @xemrexxx trolü çok etkiliyor hepimizi. ss
Son dönemde dünyanın çenesini yaptın karşılığını da al bir zahmet artık
Millet benim ygs-lys çalıştığımı düşünüp ''Bu çocuk çok çalıştı garibanı çeyrek finale çıkaralım da sevinsin yazık'' diyerekten bana oy atacakLa sen üniversite sınavların yüzünden sezonun büyük bir kısmını boş geçmeyecek miydin, seneye nasıl olacak da yükselecen
La sen üniversite sınavların yüzünden sezonun büyük bir kısmını boş geçmeyecek miydin, seneye nasıl olacak da yükselecen
iki etkimiz altındaki kulumuz yarışıyor demek @eskici @Aserat @mrt-06 @cookies @dosimosibiz kendimize eminiz ama bu reyting sistemine belli olmuyor @xemrexxx modu hahaha
aynen dusuncem o.Bana da yarı finalde oy atarsın artık zaten eledik gibi Çiğdem'i
Yoksa normal şartlarda bana verirdin dimi çünkü biz daha eski tanışıyoruz senleaynen dusuncem o.
@Çiğdem- in kazanamayacagi kesin oldugu icin formalite icabi verdim
Bundan sonra 98% oyum sanaYoksa normal şartlarda bana verirdin dimi çünkü biz daha eski tanışıyoruz senle
@sürgünüm'le aranız iyi biliyorum, başka da biri yoktur herhalde bu forumda benden daha çok seveceğinBundan sonra 98% oyum sana
biri daha var destekledigim umarim sonraki turda rakibin olmaz 😛
senle @ABAY_06 i kaskettimİlk göz ağrım falan ne oluyor, aramızda dedikodu mu çıkaracaksın?
Yanlış intiba edinmişsin, benim evde kalmış ve çirkin kızlarla işim olmaz?@sürgünüm'le aranız iyi biliyorum, başka da biri yoktur herhalde bu forumda benden daha çok seveceğin
Ben olsam bu kadar erken konuşmazdım, malum senin yaş da kemale erdi, yuva kurma zamanın geldi de geçiyor bile. Sonunda @dosimosi'ye kalabilirsinYanlış intiba edinmişsin, benim evde kalmış ve çirkin kızlarla işim olmaz?
Hakkında her türlü bilgiye vakfım, yemek yapmayı bilmiyor bir kere. Açlıktan öldürür beni. Ayrıca karnavallarda, sağda solda gezen kızları sevmiyim ben, sonra memlekette kadın ara?Ben olsam bu kadar erken konuşmazdım, malum senin yaş da kemale erdi, yuva kurma zamanın geldi de geçiyor bile. Sonunda @dosimosi'ye kalabilirsin