2016 En Favori Üye 2016 | Çeyrek Final | Bully vs Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye yarı finale yükselsin?

• Bully

Oy: 24 61.5%
  • Çiğdem-

Oy: 15 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yıl yükseliyor , forumda popülaritemi artıyorum :A seneye en az çeyrek final :A
La sen üniversite sınavların yüzünden sezonun büyük bir kısmını boş geçmeyecek miydin, seneye nasıl olacak da yükselecen :A

En iyisini biz biliriz tabii ki de bize soracaksiniz :A :A
Şu @xemrexxx trolü çok etkiliyor hepimizi. ss

Halkın gözü açılmış :A
Son dönemde dünyanın çenesini yaptın karşılığını da al bir zahmet artık :A

La sen üniversite sınavların yüzünden sezonun büyük bir kısmını boş geçmeyecek miydin, seneye nasıl olacak da yükselecen :A

Katılmıyorum :A tamamen siyasi konulardan çekilmemle ilgili :D

Millet benim ygs-lys çalıştığımı düşünüp ''Bu çocuk çok çalıştı garibanı çeyrek finale çıkaralım da sevinsin yazık'' diyerekten bana oy atacak :A

biz kendimize eminiz ama bu reyting sistemine belli olmuyor @xemrexxx modu hahaha :F
iki etkimiz altındaki kulumuz yarışıyor demek :A @eskici @Aserat @mrt-06 @cookies @dosimosi :F

bende daha yeni farkettim bu yarismayi.
@mrt-06 hani sen beni hep etiketliyordun?

@xemrexxx baya zor bir oylama bu ama

Ben olsam bu kadar erken konuşmazdım, malum senin yaş da kemale erdi, yuva kurma zamanın geldi de geçiyor bile. :A Sonunda @dosimosi'ye kalabilirsin :A
Hakkında her türlü bilgiye vakfım, yemek yapmayı bilmiyor bir kere. Açlıktan öldürür beni. :) Ayrıca karnavallarda, sağda solda gezen kızları sevmiyim ben, sonra memlekette kadın ara? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...