2013 En Favori Üye 2013 | Büyük Final | darksaal vs xBUGRAx

En Favori Üye 2013'ü kazanan kim olsun?

• darksaal

Oy: 21 55.3%
  • xBUGRAx

Oy: 17 44.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
. @darksaal çok iyi zaten çok iyi olmasa herhalde Ozan co-admin rütbesi rafa kalktı lafından sonra darksaal'ı co-admin yapmazdı. :)
Ama ben @xBUGRAx dedim fark 10 ve reyting bölümüne gecesini gündüzünü veren birisi için 10 fark çok.

finale kadar her tur buğraya oy verdim ve kendisini gerçekten severim sayarım ve foruma katkısı tartışılmaz zaten ama darksaal kesinlikle kazanmayı hakediyo ve ona olan sevgim çok daha başkadır tabi ki DARKSAAL diyorum.

@darksaal sonuna kadar hak ediyor ama ben @xBUGRAx dedim. Nedeni ise daha önce hep darksaal'a oy kullandım ama geçen sefer Buğra'ya kullanmamıştım. :) Hak eden kazansın diyorum ama içim çok rahat çünkü 2'si de sonuna kadar hak ediyor :)

Buğra en çok hak eden isimlerin başında geliyor, finalde onunla karşılaşmaktan dolayı çok mutlu oldum. O da kazansa kendim kazanmış gibi sevinirim.

Hiçbir turda kendime oy kullanmadım zaten, gönül rahatlığıyla Buğra'ya oyumu verdim.

darksaal da Buğra da görevlerini çok iyi yerine getiriyorlar. Ama bence darksaal konulara çok az mesaj yazıyor. Ya da ben yorumlarıyla pek karşılaşmıyorum. Bu yüzden Buğra diyorum. :)

Ben oy vermişim gözüküyor ama kime verdiğimi hatırlamıyorum. :D

darksaal da Buğra da görevlerini çok iyi yerine getiriyorlar. Ama bence darksaal konulara çok az mesaj yazıyor. Ya da ben yorumlarıyla pek karşılaşmıyorum. Bu yüzden Buğra diyorum. :)

İkisine de bak hangisi koyu renkli ise ona vermişsindir

Yanında da yıldız olacak

Benimde oy vermiş gözüküyor :D ama ben vermedim ki net hatırlıyorum :D

Fark azalmış ama bu başarıyı benden darksaal alacak gibi kesinlikle sonuna kadar haketti bu sene. :)

kime oy verdiysen o kalın gözükür zaten oylama bitmiş
ŞAMPİYON:DARKSAAL oldu tebrikler aga kazanmayı en çok hakeden isimdin ve kazandın çok sevindim :D
buğra da finale çıkmayı haketti gerçekten ona da tebrikler :D

bu arada arkadaşlar oylama bitti haberiniz var mı :D ondan kaynaklanıyo :D