2012 En Favori Üye 2012 | 3.Tur | takas vs emre5757

Hangisi çeyrek finale yükselsin?

• takas

Oy: 12 54.5%
  • emre5757

Oy: 10 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7-5 den 7-6 olmuş yani Furkan kime verdiğin ap açık ortada :D

Durduk yere _? naptım şahsen ben ? :D

açıkçası bize verilen cezalarda payın olduğunu düşünüyorum bu 1 zaten bu yeter de tavır yapmaya tek bu da değil 2.si biz vadiciyiz diye dikkat ediyorum hiçbir oylamada vadiye vadi oyuncularına vs. kesinlikle oy kullanmıyosun en kötü dizi olsa bile yine ona atarsın atıyon da :D diziyi sevmiyosun diye sevenlere olumsuz davranıyosun bunlar :D

açıkçası bize verilen cezalarda payın olduğunu düşünüyorum bu 1 zaten bu yeter de tavır yapmaya tek bu da değil 2.si biz vadiciyiz diye dikkat ediyorum hiçbir oylamada vadiye vadi oyuncularına vs. kesinlikle oy kullanmıyosun en kötü dizi olsa bile yine ona atarsın atıyon da :D diziyi sevmiyosun diye sevenlere olumsuz davranıyosun bunlar :D

1-) Bu senin düşüncen kesin bi şey yokken tavır alıyorsun demek ki :) cezalarda size haksız yere alehinize oy kullansam bile tek benim olmam bi şey ifade etmez en az 3 yöneticinin değerlendirilmesinden geçip sonra ceza veriliyor yani benlik bi durum yok keşke tüm üyeler görebilse nelere ne dediğimiz ama olmuyor maalesef.

2-) İzlemediğim bi diziyi savunamam konu KVP-1 kadın 1 erkek oylamasına gelecekse 1 kadın 1 erkeği takip ediyordum KVP yi ise izlemedim o yüzden oyumun ona olması gayet normal. Zaten izlemediğime oy versem saçma olurdu :D Ben olumsuz davransam KVP izleyen warlords var Alemto var onlarlada kötü davranırdım ama aram gayet iyi :) Ama filmlerini izledim Kurtlar vadisinin onun oylaması olsa verebilirdim çünkü izledim. :)

sen bana chatten bişey demiştin keşke kimin ne yaptığını bilsen falan demiştin o ne demek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...