2012 En Favori Üye 2012 | 2.Tur | G Grubu

Hangi iki üye üst tura yükselsin?

• darksaal

Oy: 16 80.0%
  • Ulvi Ç.

Oy: 11 55.0%
  • destere

Oy: 8 40.0%
  • GreatOttoman

Oy: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,472
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum'un bu yıl üçüncüsü düzenlenen En Favori Üye oylamalarına ön eleme ve 1.tur elemelerinin ardından 2.tura geçildi. 2.turda en "favori" 32 üyeden 16 tanesi yoluna devam edecek.

Adaylar:

• darksaal
  • Ulvi Ç.
  • destere
  • GreatOttoman

Bence böyle bir kural var. Sonuçta hangi 2 üye üst tura çıksın diyor ve eski anketlere bakınca 2 üyeye oy kullanılıyor. Tüm hepsine oy veriliyor olsa aralarından en iyiyi seçmenin ne manası kalır?

Bence böyle bir kural var. Sonuçta hangi 2 üye üst tura çıksın diyor ve eski anketlere bakınca 2 üyeye oy kullanılıyor. Tüm hepsine oy veriliyor olsa aralarından en iyiyi seçmenin ne manası kalır?

Öyle bir kural yok. Ozan'a da sorabilirsin.

Bu arada ben darksaal ve Ulvi Ç.'nin oylarini eklemistim, Ozan bir daha eklemis. Sildim..

Doğru olanı madem 2 oy kullanmak neden doğru olanı kural şekline dönüştürmüyoruz Ozan? Madem böyle 4 oy var tüm üyelere oy veririm bende sonradan kırılan olmasın diye. :)

Yetki verirsen ben sayarım tek tek zor olmadığını düşünüyorum böyle yürütülen anketler vardı sonuçta onlar başarılı olduysa 1 yılın en favori üyesinin seçildiği oylamada da uygulanabilir.. :)

Yetki verirsen ben sayarım tek tek zor olmadığını düşünüyorum böyle yürütülen anketler vardı sonuçta onlar başarılı olduysa 1 yılın en favori üyesinin seçildiği oylamada da uygulanabilir.. :)

Kural olmadığı halde hemen hemen herkes iki oy kullanıyor zaten.

Soruda "hangi iki üye çıksın" şeklinde sorulduğuna göre normal bir kişi herhangi bir gıcıklığı yoksa iki oy kullanır.

Birden fazla oy kullanılabilecek son tur bu zaten. Gelecek organizasyonlarda kural haline getirebiliriz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...