2011 En Favori Üye 2011 - 2. Tur - D Grubu

Hangi iki kişi 3.tura çıksın ?

• xdragxx

Oy: 17 89.5%
  • emreemreu

Oy: 11 57.9%
  • Cenation

Oy: 10 52.6%
  • keskinbudala

Oy: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gruptan çıkıp güzel forumumuzda en azından ilk 16ya girmek isterim

Grupların çoğu zorlu... 1-2 grupta kolay verdim. Ama bu grup da zorlanarak oy verdiklerimden...

Oy veren herkese teşekkürler. :) Ayrıca arkadaşlar unutmayalım bu bir haftalık değerlendirme değil. Bir sene boyunca ki değerlendirme. :)

bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim özellikle bu günden başlayarak daha düzenli olacağım...

emreemreu ve cenetion arasında muhteşem bir çekime var şahsen ben kendi adıma bu kadar kolay olacağını tahmin etmezdim

emreemreu son günlerde fazla aktif degildi ve xdragxx ve Cenation daha aktifti.. Ondan vermis olabilirler Cenation'a ve xdragxx.

Ama emre'de hakediyor ama Cenation ve xdragxx 3.tura geçmezlerse adaletsiz olacaktir. Hepiniz iyisiniz :)

Oylama günlük değil yıllık. O nedenle son 1 yıldaki performansları değerlendirmeniz daha doğru olacaktır. Yani "Son günlerde yok o yüzden vermedim" yaklaşımı son derece yanlış.

emreemreu son günlerde fazla aktif degildi ve xdragxx ve Cenation daha aktifti.. Ondan vermis olabilirler Cenation'a ve xdragxx.

Ama emre'de hakediyor ama Cenation ve xdragxx 3.tura geçmezlerse adaletsiz olacaktir. Hepiniz iyisiniz :)

Şimdi bir haftalık olarak değerlendirme yapılmaz. Konunun adı En Favori Üye " 2011 ". 2011 ayını kapsayarak bunu değerlendirme yapmamız gerekir. 3 gün boyunca girmemiş olabilirim. Bu hiç bir şeyi değiştirmez. :)

ben özellikle hazirandan itibaren baya iyi olduğumu düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...