Başından beri favorimdi, gitmek istediğim bir ülke. İnşallah kısa süre sonra imkanım olur.
Emeklerine sağlık @The_Erinch
Teşekkürler, katılımın için ben teşekkür ederim :=)Başından beri favorimdi, gitmek istediğim bir ülke. İnşallah kısa süre sonra imkanım olur.
My rival is Turkish Airlines My Friendİtalya, final hariç hep oy verdiğim bir ülkeydi. Desteklediğim bir ülke kazanmış oldu diyebilirim @The_Erinch abi emeğine sağlık, her zamanki gibi bir etkinliği daha şipşak hallettin hemencecik
Ben teşekkür ederim katılımın için Kaancım.Tebrikler İtalya.
Geçtiğimiz yıl ailem Roma'ya gitmişti, ben ders çalışmak zorunda olduğum için gidememiştim. Hayran kalmışlar, umarım bir gün ben de gidebilirim..
@The_Erinch emeklerine sağlık, yine çok başarılı bir etkinlik yürüttün.
Sağol Emrem; ben teşekkür ederim herzaman ki desteğine .Önceki turlarda her ne kadar ABD'yi desteklesem de kazananın İtalya olmasını istemiştim, açık ara da birinci çıktı zaten.
Eline, emeğine sağlık abi yine çok güzel ve hızlı bir etkinlik oldu. Yenilerini bekliyoruz.
Teşekkürler Enescim;Ekli dosyayı görüntüle 89991
Benim de favorilerim arasında yer alıyordu İtalya. Yalnızca mimarisi sebebiyle bile hayranlık duyulabilecek bir ülke zaten... O yüzden sevindim kazanmasına her ne kadar finalde oyumu ABD'den yana kullanmış olsam da.
Eline ve emeğine sağlık abi, yine baştan sona olabildiğince hızlı ve sorunsuz bir etkinlik oldu. @The_Erinch
Teşekkürler Enescim;
İşimiz bu; seri,şipşak
Sevgilerimle
bende irlandadan floridaya gidecektim korona çıkmasaydı @bazingaEn başından beri en büyük favorilerimdendi, kazanmasına sevindim.
Sadece Roma'ya gidip her sokağına ayrı hayranlık duydum. Koronavirüs çıkmasaydı bu yaz Venedik, Floransa ve 1-2 daha küçük şehri kapsayan bir tur planlıyordum. İnşallah başka bir zamana kısmet olur. Her bir şehri ayrı heyecan verici güzellikler ülkesi...