2021 En Favori Çikolatayı Seçiyoruz! Yarı Final 2.Grup (Son)

En Favori Çikolatayı Seçiyoruz! Yarı Final - 2.Grup - 1 Oy Hakkınız Var- 1 Aday Üst Tura Çıkar (Son)

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün foto atmıştım. Bizim burda varmış ve bende geçenki muhabbet üstüne alayım dedim. 5li paket ama daha canım çekmedi henüz
doğru zamanda yerim
Görmüştüm diye hatırlıyorum o fotoğrafı
Neyse en iyisini yapmışsın, yiyince daha çok yiyesin gelebilir önceden uyarı olarak bırakayım buraya

Reactions: Dosi
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şerbetli tatlı üstüne ayranı gördüm de çikolatalı tatlı yanına ne be

Hava güneşli olduğunda balkonda keyif yaparken uerlm

Ya ne yapsaydım
ayran çok severim ve o tatlı tadı alır
bu ara havalar kapalı. Güneşli bir günde balkon keyfi yaparken yerim
@Cervantes
Hiç tatlının üstüne içmediğimden garip geldi, yoksa fav içeceklerimden biridir. Bu arada merak ettim bunu deneyeceğim

Balkon keyfi yaparken çikolatalı gofret yemek mi... 🤤 Yarın acilen yemem lazım

Hiç tatlının üstüne içmediğimden garip geldi, yoksa fav içeceklerimden biridir. Bu arada merak ettim bunu deneyeceğim

Balkon keyfi yaparken çikolatalı gofret yemek mi... 🤤 Yarın acilen yemem lazım
Bayramlarda aşırı tatlı yenildiği zaman insan yemeklerden usanır, bizimkiler çocukluğumdan beri sarımsaklı yoğurtlu makarna yaparlar ve işe yarar
sonra normal iştah geri gelir

Bayramlarda aşırı tatlı yenildiği zaman insan yemeklerden usanır, bizimkiler çocukluğumdan beri sarımsaklı yoğurtlu makarna yaparlar ve işe yarar
Baklavayı öyle aman aman sevmediğimden bayramlarda doğal olarak pek yemiyorum, bu yüzden karşılaşmamış olmam muhtemel de güzel yöntemmiş

Bayramlarda sizin aile kapıya gelen çocuklara ve misafirlere yoğurtlu makarna mı dağıtıyor?
@slhttnmtl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...