Görmüştüm diye hatırlıyorum o fotoğrafıDün foto atmıştım. Bizim burda varmış ve bende geçenki muhabbet üstüne alayım dedim. 5li paket ama daha canım çekmedi henüzdoğru zamanda yerim
Görmüştüm diye hatırlıyorum o fotoğrafıDün foto atmıştım. Bizim burda varmış ve bende geçenki muhabbet üstüne alayım dedim. 5li paket ama daha canım çekmedi henüzdoğru zamanda yerim
Yok ya 1tane tek yerim. Ayranı da yanına hazır ederimGörmüştüm diye hatırlıyorum o fotoğrafıNeyse en iyisini yapmışsın, yiyince daha çok yiyesin gelebilir önceden uyarı olarak bırakayım buraya
Getir, Denizli'ye gelmiş miydi?Aaa elinde hazır varken yememek mi 😱 Canının çikolata çektiği bir an sakın başka bir şey yeme girişiminde bulunma, etkinlik bitene kadar yemiş olursun belki
Çikolatalı gofretin üstüne ayran mı...Yok ya 1tane tek yerim. Ayranı da yanına hazır ederimTatlı çok seven biri değilim. Bitirdikten sonra içerim.
Yaşadığım yerde yok, yarama tuz basmayın... :')Getir, Denizli'ye gelmiş miydi?@Dosi
Ya ne yapsaydımÇikolatalı gofretin üstüne ayran mı...
Yaşadığım yerde yok, yarama tuz basmayın... :')
Hiç tatlının üstüne içmediğimden garip geldi, yoksa fav içeceklerimden biridir. Bu arada merak ettim bunu deneyeceğimHava güneşli olduğunda balkonda keyif yaparken uerlm
Ya ne yapsaydımayran çok severim ve o tatlı tadı alırbu ara havalar kapalı. Güneşli bir günde balkon keyfi yaparken yerim@Cervantes
Online sipariş verebileceğin bir uygulamada mı yok? (Dalgasına sormuyorum)Çikolatalı gofretin üstüne ayran mı...
Yaşadığım yerde yok, yarama tuz basmayın... :')
Cidden yokOnline sipariş verebileceğin bir uygulamada mı yok? (Dalgasına sormuyorum)
Bayramlarda aşırı tatlı yenildiği zaman insan yemeklerden usanır, bizimkiler çocukluğumdan beri sarımsaklı yoğurtlu makarna yaparlar ve işe yararHiç tatlının üstüne içmediğimden garip geldi, yoksa fav içeceklerimden biridir. Bu arada merak ettim bunu deneyeceğim
Balkon keyfi yaparken çikolatalı gofret yemek mi... 🤤 Yarın acilen yemem lazım
Baklavayı öyle aman aman sevmediğimden bayramlarda doğal olarak pek yemiyorum, bu yüzden karşılaşmamış olmam muhtemel de güzel yöntemmişBayramlarda aşırı tatlı yenildiği zaman insan yemeklerden usanır, bizimkiler çocukluğumdan beri sarımsaklı yoğurtlu makarna yaparlar ve işe yararsonra normal iştah geri gelir
Bayramlarda sizin aile kapıya gelen çocuklara ve misafirlere yoğurtlu makarna mı dağıtıyor?Bayramlarda aşırı tatlı yenildiği zaman insan yemeklerden usanır, bizimkiler çocukluğumdan beri sarımsaklı yoğurtlu makarna yaparlar ve işe yararsonra normal iştah geri gelir
Kurban bayramında etten bıkıncada başvurulan bir yöntem bizim oralardaBaklavayı öyle aman aman sevmediğimden bayramlarda doğal olarak pek yemiyorum, bu yüzden karşılaşmamış olmam muhtemel de güzel yöntemmiş
Kendimize yapıyoruzBayramlarda sizin aile kapıya gelen çocuklara ve misafirlere yoğurtlu makarna mı dağıtıyor?@slhttnmtl
Çok nadir olsa da etin yanına içecek olarak ayran içiyorum, bu bu yüzden biraz garip geldiKurban bayramında etten bıkıncada başvurulan bir yöntem bizim oralarda
------
Kendimize yapıyoruz
Patron koliler duruyorsa alayım ,ziyan olmasınlarBrownie Intense
Koliyle aldıklarımın hepsini elettirdin koli falan yok artık.Patron koliler duruyorsa alayım ,ziyan olmasınlar
Ben ne yaptımmm yahuuuu ; aşk olsunKoliyle aldıklarımın hepsini elettirdin koli falan yok artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?