Bende 100 yıl önce yedim ondan merak ediyorum ama aynı paraya kaç tane gofret ve Browni alınır, o kalsın biraz dahaNestle Damak'ı hiç denemediğimi fark ettim, dün deneyeyim dedim ama fiyatı pahalı gelince ve gramı düşük olunca 3 tane Browni alıp çıktım.
Bizim burada Damak'ın fiyatı 4.25, Browni'nin fiyatı 1.95 2 tane Browni almak her türlü mantıklı, sırf içindekiler için küçücük Damak'a o kadar para vermem.Bende 100 yıl önce yedim ondan merak ediyorum ama aynı paraya kaç tane gofret ve Browni alınır, o kalsın biraz daha
Ucuz değilmiş ama denemek için aşırı pahalı da değil Tabii yaptığın her yönden mantıklı orası ayrı, canım çekti bari alıyım. Böyle deyip evde gofret bulmuştum ama Browni çıkmazBizim burada Damak'ın fiyatı 4.25, Browni'nin fiyatı 1.95 2 tane Browni almak her türlü mantıklı, sırf içindekiler için küçücük Damak'a o kadar para vermem.
Eskiden olsa stoklarım olurdu evde. Ama son 1-2 aydır çikolata yasak (yasak ama ben arada yiyorum. ) olduğu için yapamıyorum.Ucuz değilmiş ama denemek için aşırı pahalı da değil Tabii yaptığın her yönden mantıklı orası ayrı, canım çekti bari alıyım. Böyle deyip evde gofret bulmuştum ama Browni çıkmaz
Bana stok da dayanmıyorEskiden olsa stoklarım olurdu evde. Ama son 1-2 aydır çikolata yasak (yasak ama ben arada yiyorum. ) olduğu için yapamıyorum.
Eski ben...Bana stok da dayanmıyor
Malesef...Bence şampiyon Nestle Damak olur. Diğerleri süründü
@The_Erinch final 3lümü olacak? Tek oy hakkı olsun. Final nede olsa.
Bu gece Ülker Çikolatalı Gofret yeme vaktim gelmiş nihayetMalesef...
Ne yaptıysak oy attıramadık
3 lü final olacak..Tek oy hakkı..
Konuyu hazırlayam