2021 En Favori Çikolatayı Seçiyoruz! Yarı Final 1.Grup

En Favori Çikolatayı Seçiyoruz! Yarı Final - 1.Grup - 1 Oy Hakkınız Var- 1 Aday Üst Tura Çıkar

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damak için ilk finalist demek yerinde olur!

• Harika
Reactions: 12.Adam
Nestle Damak'ı hiç denemediğimi fark ettim, dün deneyeyim dedim ama fiyatı pahalı gelince ve gramı düşük olunca 3 tane Browni alıp çıktım. :A
Bende 100 yıl önce yedim ondan merak ediyorum ama aynı paraya kaç tane gofret ve Browni alınır, o kalsın biraz daha :A

Bende 100 yıl önce yedim ondan merak ediyorum ama aynı paraya kaç tane gofret ve Browni alınır, o kalsın biraz daha :A
Bizim burada Damak'ın fiyatı 4.25, Browni'nin fiyatı 1.95 :A 2 tane Browni almak her türlü mantıklı, sırf içindekiler için küçücük Damak'a o kadar para vermem. :A

Bizim burada Damak'ın fiyatı 4.25, Browni'nin fiyatı 1.95 :A 2 tane Browni almak her türlü mantıklı, sırf içindekiler için küçücük Damak'a o kadar para vermem. :A
Ucuz değilmiş ama denemek için aşırı pahalı da değil :A Tabii yaptığın her yönden mantıklı orası ayrı, canım çekti bari alıyım. :A Böyle deyip evde gofret bulmuştum ama Browni çıkmaz :(

Ucuz değilmiş ama denemek için aşırı pahalı da değil :A Tabii yaptığın her yönden mantıklı orası ayrı, canım çekti bari alıyım. :A Böyle deyip evde gofret bulmuştum ama Browni çıkmaz :(
Eskiden olsa stoklarım olurdu evde. Ama son 1-2 aydır çikolata yasak (yasak ama ben arada yiyorum. :A) olduğu için yapamıyorum. :A

Bu dayanır mı? :A @slhttnmtl @Emre Ozansoy

IMG_1612.jpg

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bence şampiyon Nestle Damak olur. Diğerleri süründü :A
@The_Erinch final 3lümü olacak? Tek oy hakkı olsun. Final nede olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...