Aynen o kare versiyonu. İçinde 5 tane birleşik ince uzun dido oluyorDiğer gruptaki Dido farklımıydı acaba
Yine Dido ve Ülker gofret (10 senedir yememiş olabilirim )
Ama aynı çikolata ise neden 2 kere yarışıyor?Aynen o kare versiyonu. İçinde 5 tane birleşik ince uzun dido oluyor
Bu lezzetlerden 10 sene uzak kalmak mı 😱
Büyük ihtimalle modelleri farklı olduğu içindirAma aynı çikolata ise neden 2 kere yarışıyor?
Zaten Türkiye'ye 3 yılda bir gelir oldum ve çıkolatalarıda pek canım çekmiyor son 1 senedir daha fazla tüketmeye başladım eskiye oranla. O mesajım Ülker gofret içindi
Tr de Hobby yiyorum genelde
Dido arada buraya geliyor, onu da 5 sene önce yemişimdirBüyük ihtimalle modelleri farklı olduğu içindir
3 yıl fazlaymış şimdi o zaman normal Hobby hafif olduğundan çok güzel geliyor ama Ülker Çikolatalı Gofret favorim, Dido'nun çikolatası gofretinden ziyade daha çok geliyor ama öbürünü güzel harmanlamışlar tam olmuş
Kahrolasıca pandemi, vurmadığı insan kalmadı...Dido arada buraya geliyor, onu da 5 sene önce yemişimdir
Her sene gelirim aslında ama pandemi bu kez ara koydu yoksa en fazla 2 senede 1 olurdu :/
Hiç bizden bişiler yok muuuuuu oralarda yahuuuDido arada buraya geliyor, onu da 5 sene önce yemişimdir
Her sene gelirim aslında ama pandemi bu kez ara koydu yoksa en fazla 2 senede 1 olurdu :/
Olmaz olur mu, türk köşesi varHiç bizden bişiler yok muuuuuu oralarda yahuuu
------
Didolar heryerde
Albenş,Gofret ve Çokonat görüyorumOlmaz olur mu, türk köşesi var
Albeni ve bir tane turuncu poşetli var. Adını şuan hatırlamıyorum. Onları almıştım
Acaba diğeri Ülker çikolatalı gofret mi. Hiç dikkat etmedim
Doğru görüyorsun, sarı ve lacivert süslemeli. Her takıma özel var eti pufun Ülker versiyonu oAlbenş,Gofret ve Çokonat görüyorum
Türk köşesi ; çok iyi yahhh
Not: Çokomellerde Fenerbahçe logosu mu var; hayal mı görüyorum
Bu turda elense çok yazık olurmuş. Böyle lezzetin sadece %40 oy alabilmesi skandal.Ülker Çikolatalı Gofret gümbür geliyor... Laviva burun farkıyla... @bazinga Patron senin Laviva burun farkıyla çıkmış valla 😁😁😁😁👏👏👏