Nestle Damak, standart Dido’dan tek farkı şekli olan Dido Kare de başarısıyla şaşırttı.![]()
Çikolata mevsimimi olur 😁😁😁 🤤🤤🤤Nestle Damak şampiyonluğun en güçlü adayı... Bu aşırı sıcak günlerde çikolata pek çekici gelmiyor soğuk günlere göre ama yine de vazgeçemiyor insan![]()
Aşırı sıcaklarda bence o kadar da iyi gitmiyor, yine de tüketiyorum ama soğuk günlerdeki gibi fazla tüketemiyor insan gibiÇikolata mevsimimi olur 😁😁😁 🤤🤤🤤
Yazın tek sıkıntı, büyük bir heyecanla eline aldığında, erimesi 🤦♂️Aşırı sıcaklarda bence o kadar da iyi gitmiyor, yine de tüketiyorum ama soğuk günlerdeki gibi fazla tüketemiyor insan gibi![]()
Nestle Damak şampiyonluğun en güçlü adayı... Bu aşırı sıcak günlerde çikolata pek çekici gelmiyor soğuk günlere göre ama yine de vazgeçemiyor insan![]()
Buzlukta dondur, öyle tüket... Asıl sıcak havalarda serinlemek için yemek lazım.Aşırı sıcaklarda bence o kadar da iyi gitmiyor, yine de tüketiyorum ama soğuk günlerdeki gibi fazla tüketemiyor insan gibi![]()
Abim, Filenin Sultanları konusunu açar mısın? 🤗@Mircan Saye Gruplar seni bekler 🤗
Peki oylarımı kullanıyorum. Teşekkür ederim hatırlattığınız için.@Mircan Saye Gruplar seni bekler 🤗
Oyumu kullandım.Bir grup alev alıyor..Onun dışında Yarı Finalistler belli gibi..
@Ahmed Dostum gelmişken boş geçmeyelim![]()
![]()
![]()