Nestle Damak, standart Dido’dan tek farkı şekli olan Dido Kare de başarısıyla şaşırttı.
Çikolata mevsimimi olur 😁😁😁 🤤🤤🤤Nestle Damak şampiyonluğun en güçlü adayı... Bu aşırı sıcak günlerde çikolata pek çekici gelmiyor soğuk günlere göre ama yine de vazgeçemiyor insan
Aşırı sıcaklarda bence o kadar da iyi gitmiyor, yine de tüketiyorum ama soğuk günlerdeki gibi fazla tüketemiyor insan gibiÇikolata mevsimimi olur 😁😁😁 🤤🤤🤤
Yazın tek sıkıntı, büyük bir heyecanla eline aldığında, erimesi 🤦♂️Aşırı sıcaklarda bence o kadar da iyi gitmiyor, yine de tüketiyorum ama soğuk günlerdeki gibi fazla tüketemiyor insan gibi
Nestle Damak şampiyonluğun en güçlü adayı... Bu aşırı sıcak günlerde çikolata pek çekici gelmiyor soğuk günlere göre ama yine de vazgeçemiyor insan
Buzlukta dondur, öyle tüket... Asıl sıcak havalarda serinlemek için yemek lazım.Aşırı sıcaklarda bence o kadar da iyi gitmiyor, yine de tüketiyorum ama soğuk günlerdeki gibi fazla tüketemiyor insan gibi
Abim, Filenin Sultanları konusunu açar mısın? 🤗@Mircan Saye Gruplar seni bekler 🤗
Peki oylarımı kullanıyorum. Teşekkür ederim hatırlattığınız için.@Mircan Saye Gruplar seni bekler 🤗
Oyumu kullandım.Bir grup alev alıyor..Onun dışında Yarı Finalistler belli gibi..
@Ahmed Dostum gelmişken boş geçmeyelim