En Beğendiğiniz Dünya 🌎 Kupası Hangisidir?

En akılda kalan Dünya Kupası hangi yıl yapılmıştır ?

• 1986 Meksika

• 1990 İspanya

• 1994 ABD

• 1998 Fransa

• 2002 Güney Kore /Japonya

• 2006 Almanya

• 2010 Güney Afrika

• 2014 Brezilya

• 2018 Rusya

• 2022 Katar

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Shakira şarkısı ve vuvuzelayı hatırlıyorum da maçları unuttum ya o anlamda söyledim
Zaten vuvuzela maçların önüne geçmişti o turnuvada ne yazık ki
Maçlar da iyiydi. Robben reyisi desteklediğim bir kupaydı ama finalde şanssız şekilde kaybetmişti reyis.

Almanlar yine burada da Arjantin'e fark atıp yağ eritmesi yaşatmıştı.
Forlan'lı Uruguay ve Asamoah Gyan'lı Gana takip etmesi zevkli takımlardandı...

Reactions: MasacRE and 12.Adam
O kadrodan fark yememek bile şereftir. Ben Brezilya'yı da çok sevdiğimden çok üzülmemiştim bile onlara kaybedince.
Genelleme yapmak istemem ama toplum olarak bizim olamadıgimiz turnuvada ya Almanya yi destekleriz ya da Güney Amerika ülkelerinden birini. : A

Finalde ben de Hollanda'yı tutuyordum da maalesef orada da yüzümüz gülmedi. Zaten Dünya Kupalarında yüzümün güldüğü pek olmadı. Uruguay-Gana maçı Suarez'in elle kesip kurtardığı maçtı bak onu da iyi hatırlattın. Burada da intikam için çıkmıştı Gana hatta
Diğer maçları unuttum artık ama üzerinden çok vakit geçti benim hafızam o kadarını tutamıyor bünyesinde

------

Gruptaki ilk macta berabere giderken faulu penaltıya çeviren hakem musveddesine ne demeli ? @bazinga
Ne demeli bilmiyorum çünkü hiç hatırlamıyorum pozisyonu

Reactions: 12.Adam and bazinga
Genelleme yapmak istemem ama toplum olarak bizim olamadıgimiz turnuvada ya Almanya yi destekleriz ya da Güney Amerika ülkelerinden birini. : A
Dönemine göre değişebiliyor o. Almanya'yı tek desteklediğim zaman Arjantin'le oynadığı zamanlar.
Ayrıca İtalya seven de çok var bizim ülkede.

Reactions: 12.Adam
Dönemine göre değişebiliyor o. Almanya'yı tek desteklediğim zaman Arjantin'le oynadığı zamanlar.
Ayrıca İtalya seven de çok var bizim ülkede.
Sayın admin Almanya- Arjantin rekabetinde neden panzerleri destekliyordun?

Son düzenleme: