En Beğendiğiniz Dünya 🌎 Kupası Hangisidir?

En akılda kalan Dünya Kupası hangi yıl yapılmıştır ?

• 1986 Meksika

• 1990 İspanya

• 1994 ABD

• 1998 Fransa

• 2002 Güney Kore /Japonya

• 2006 Almanya

• 2010 Güney Afrika

• 2014 Brezilya

• 2018 Rusya

• 2022 Katar

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Shakira şarkısı ve vuvuzelayı hatırlıyorum da maçları unuttum ya o anlamda söyledim :A Zaten vuvuzela maçların önüne geçmişti o turnuvada ne yazık ki :A
Maçlar da iyiydi. Robben reyisi desteklediğim bir kupaydı ama finalde şanssız şekilde kaybetmişti reyis. :(

Almanlar yine burada da Arjantin'e fark atıp yağ eritmesi yaşatmıştı. :A Forlan'lı Uruguay ve Asamoah Gyan'lı Gana takip etmesi zevkli takımlardandı...

• Beğendim
Reactions: MasacRE and 12.Adam
O kadrodan fark yememek bile şereftir. Ben Brezilya'yı da çok sevdiğimden çok üzülmemiştim bile onlara kaybedince. :A
Genelleme yapmak istemem ama toplum olarak bizim olamadıgimiz turnuvada ya Almanya yi destekleriz ya da Güney Amerika ülkelerinden birini. : A

Maçlar da iyiydi. Robben reyisi desteklediğim bir kupaydı ama finalde şanssız şekilde kaybetmişti reyis. :(

Almanlar yine burada da Arjantin'e fark atıp yağ eritmesi yaşatmıştı. :A Forlan'lı Uruguay ve Asamoah Gyan'lı Gana takip etmesi zevkli takımlardandı...
Finalde ben de Hollanda'yı tutuyordum da maalesef orada da yüzümüz gülmedi. Zaten Dünya Kupalarında yüzümün güldüğü pek olmadı. Uruguay-Gana maçı Suarez'in elle kesip kurtardığı maçtı bak onu da iyi hatırlattın. Burada da intikam için çıkmıştı Gana hatta :A Diğer maçları unuttum artık ama üzerinden çok vakit geçti benim hafızam o kadarını tutamıyor bünyesinde :A
------

Gruptaki ilk macta berabere giderken faulu penaltıya çeviren hakem musveddesine ne demeli ? @bazinga
:A
Ne demeli bilmiyorum çünkü hiç hatırlamıyorum pozisyonu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Genelleme yapmak istemem ama toplum olarak bizim olamadıgimiz turnuvada ya Almanya yi destekleriz ya da Güney Amerika ülkelerinden birini. : A
Dönemine göre değişebiliyor o. Almanya'yı tek desteklediğim zaman Arjantin'le oynadığı zamanlar. :A Ayrıca İtalya seven de çok var bizim ülkede. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Dönemine göre değişebiliyor o. Almanya'yı tek desteklediğim zaman Arjantin'le oynadığı zamanlar. :A Ayrıca İtalya seven de çok var bizim ülkede. :A
Sayın admin Almanya- Arjantin rekabetinde neden panzerleri destekliyordun? :A

Son düzenleme: