Hani izlemiyordunbitenler: gossip girl![]()
![]()
heroes
![]()
secret circle
tudors
merlin
devam edenler: borgias-pll-game of thrones-arrow
Hani izlemiyordunbitenler: gossip girl![]()
![]()
heroes
![]()
secret circle
tudors
merlin
devam edenler: borgias-pll-game of thrones-arrow
ilk bölümüne bakmıştım o zamanlar ilk bölümlerden gitti sevgimHani izlemiyordun![]()
Bilemem cancazımilk bölümüne bakmıştım o zamanlar ilk bölümlerden gitti sevgim![]()
yok işim olmaz flasha bakabilirim amaBilemem cancazımBence devam ediyorsun artık şüphem var
İzliyorsan konu yorumuna yorum bırakmayı unutma
![]()
Hani ona ada bakmıcaktinyok işim olmaz flasha bakabilirim ama![]()
başrol glee den o yüzden ilk 2-3 bölüme bakarımHani ona ada bakmıcaktinNeyse Flash güzel olucak gibi
![]()
Glee'dekin eser yok 😱 Arrow'a konuk oldugu bölümleri de izle.başrol glee den o yüzden ilk 2-3 bölüme bakarım![]()
arrow a gerek yokGlee'dekin eser yok 😱 Arrow'a konuk oldugu bölümleri de izle.
Bende izledim bende beğendimarrow a gerek yokgerçi gg deki kız başrol ama gerek yok
bu arada 100 dizisinin ilk bölümünü izledim güzeldi reytingte de arrow u geçmiş
![]()
sevdiğin oyuncu hangisi ?: DBende izledim bende beğendimReytingide çok iyi sevdiğim oyuncu da var. Yalnız o çok bilmiş oğlan acayip uyuz. Umarim ormanda ölür
![]()
Dr. kadını infaz edicek olan adam.Lost'taki adını unuttum orda oynuyordu. DR. kadını da hatırlıyordum bi dizi de ama rolleri küçüktü galiba hangi diziden çıkaramadım. Ayrıca gölde ısırılan kız izlenilmeye değer. Nasıl bi güzelliktirsevdiğin oyuncu hangisi ?: D
direkt mns ye bağladınDr. kadını infaz edicek olan adam.Lost'taki adını unuttum orda oynuyordu. DR. kadını da hatırlıyordum bi dizi de ama rolleri küçüktü galiba hangi diziden çıkaramadım. Ayrıca gölde ısırılan kız izlenilmeye değer. Nasıl bi güzelliktir![]()
Dizi de 3-4 kişi tuttum hazır yeri gelmişken söylim dedimdirekt mns ye bağladın![]()
haaa ikiziymişDizi de 3-4 kişi tuttum hazır yeri gelmişken söylim dedimOriginals'taki kıza benziyor.Kardeşi filan mı bakıcam şimdi
![]()