En Büyük Zaafınız Ne?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,344
Puanı
1,060
En Büyük Zaafınız Ne?

a) Karşı cins
b) Aile
c) Gurur
d) Para
e) Diğer (Lütfen belirtiniz)

turk_lirasi_tl_650_3.jpg

Çekirdek aile tabi evrensel olarak herkesin bir zaafıdır hemen olarak, o yüzden onu özel olarak belirtmeye gerek yok.

Dekolteli giyinmiş ve çok hoş kokular sürmüş bir kadın ise benim özel zaafımdır, herhangi bir isteğini yerine getirmemek ne mümkün. :A

Ayrıca teknolojik oyuncaklara da zaafım var. Drone olsun, VR gözlük olsun, Playstation olsun bunlar çok hoş şeyler. :)

Çekirdek aile tabi evrensel olarak herkesin bir zaafıdır hemen olarak, o yüzden onu özel olarak belirtmeye gerek yok.

Dekolteli giyinmiş ve çok hoş kokular sürmüş bir kadın ise benim özel zaafımdır, isteğini yerine getirmemek ne mümkün. :A
her dekolteliye ve çok hoş kokuluya mı aaa :D

Aile zaten herkesin zaafıdır ayrıca belirtmeye gerek görmüyorum.

Benim zaafım daha çok koruma güdüsüyle ilgili. Örneğin şahısma yapılan hakaret, küfür, saldırı beni hiç etkilemez. Tınlamam bile. Fakat yanımdaki insana, kız arkadaşıma, aileme, eşime, dostuma biri ters bir laf ederse veya yan gözle bakarsa deliye dönerim. Eminim herkes böyle düşünür ama bende ekstra bir öfke oluşuyor. Bu da zaaf olarak nitelendirilebilir. :)

Benim için ailedir para gurur asla zaafım olmamıştır karşı cinstete zaafım olmadı hiç ya😉 ve ben arkadaşlığa dostluğua çok önem veririm bana bir adımla gelmişse ben bi adımla giderim