En Büyük Yunan Gazetesinden Muhteşem Yüzyıl Yorumu

Buna insanları ayırmak mı dersiniz ne derseniz deyin. Ama ayırmıyorum. Müslümansa benim içn daha değerlidir bir insan. Nasıl anlarsanız anlayın.

biz bildiğimiz şekilde anlıyoruz zaten yönlendirmeye ihtiyacımız yok
)

tek dileğimiz hiç bir insanın yönlendirilmemesi herkesin kendi mantığı aklı ve yorumuyla hareket etmesi???

bmn için insansa daha değerlidir peygamberimiz ne demiş komşusu açken tok yatan bizden değildri o çok kıymetli müslüman arapalar zevk sefa içindeyken afrikadaki müslümanalr açlıktan kırılıyor avrupa yardım ediyor

Sonradan müslüman olsaydım anneme ve babama saygılı olmak zorundaydım. İslam böyle emrediyor. Ama ne kdar sıcak olurudum bilemem.

sonradan hristiyan olsanda anne babana saygı duymak zorundasın onun geçtiğin dinle alakası yok ...bu bir insanlık görevi

dinle ne alaksı var sanki müslüman herkes 5 vakit namaz mı kılıyor dinini tam eksiksiz mi yaşıyor

Sonradan müslüman olsaydım anneme ve babama saygılı olmak zorundaydım. İslam böyle emrediyor. Ama ne kdar sıcak olurudum bilemem.

"Varsayım" olarak kabul ediyorum...Varsayımında bile anne - babanı yınede ayrımcılık yapıyorsun...Hristiyanlıkla Muslumanlık az cok benziyorlar birbirlerine.Onlar daha modern yaşiyorlar dinlerini diye onlara neden böyle bakıyorsun anlamıyorum? Hangi musluman tam anlamıyla dini gerekliliklerini yerine getiriyor?

Yatıyom ben ya yeter 2 olmuş saat.

Moderatörün son düzenlenenleri:
klasik vadici cevabı olmayınca ya o garip sketch mi ne onu kullanır ya yav he he ya video

yat yat

zaten halkımız yüzyıllardır yatıyor başka türlü bu hale gelmezdik yata yata büyüyoruz beğenmediğin hristiyanlardan şimdi teknoloji alıyoruz.. adamlara lafa gelince efelenmek kolay zekan yetiyorsa onları geçeceksin yetmiyorsa saygı duyacaksın ..

klasik vadici cevabı olmayınca ya o garip sketch mi ne onu kullanır ya yav he he ya video

Klasik vadici cevabı aslında karşısındakini kanıtla :nonchalance::nonchalance::nonchalance: yapmaktır. Yanlış biliyosun.

Konuyu nereye çektin be aga. Yuh!

Ben onların Teknolojisine karşı değilim. Zekam yetiyo çok şükür ama iş zekayla olsaydı böyle olmazdı.

Konuyu nereye çektin be aga. Yuh!

Ben onların Teknolojisine karşı değilim. Zekam yetiyo çok şükür ama iş zekayla olsaydı böyle olmazdı.

günümüzde her iş zekayla bitiyor sen bakma siyasetçilerimizin çoğalın düşmana karşı güçlü olun hikayesine israil 3 milyonluk nıfısıyla 300 milyonluk sevdiğin araplara kök söktürüyorsa burda zeka önemli ??

zamanında ailelerde adalet ti devlet değil kişiler sağlarmış o devirde çok nufuslu ailelerin sözü geçermiş devir değişti şimdi kimse sayıyı iplemiyor teknoloji kimdeyse onun sözü geçiyor

bizim esip gürleyen yöneticilerimize bakma onlar önce gidip beğenmediğin şahsiyetlerden siyaset yapmak için izin alıyorlar sonra bize geliyorlar bizi seçin diye ..

olaylar birbirine bağlı onun için lafı nereye getirdin diye sorma laf gidiyor bir şekilde niyetim olmasa dahi ???

21. Yüzyılda gayet zeki o zman Tük milleti kendi uçağımız tankımız arıkopterimiz. Önceden geri zekalıymışız.

21. Yüzyılda gayet zeki o zman Tük milleti kendi uçağımız tankımız arıkopterimiz. Önceden geri zekalıymışız.

biz her daim zekiyiz hiç bir millet hiç bir zaman içinde aptallaşmaz bizi aptallaştıran siyasetçilerdir ..