Allaha inanan veya inandığını söyleyen çocuklar yeri geldiğinde kendileri insanları yarğılamayı görev ediniyor)
ee işte fark ı vadi dedikleri bu olsa gerek
Allaha inanan veya inandığını söyleyen çocuklar yeri geldiğinde kendileri insanları yarğılamayı görev ediniyor)
Annen baban hristiyan olsaydı ve hristiyan olarak doğsaydın ne dicektin?Buna insanları ayırmak mı dersiniz ne derseniz deyin. Ama ayırmıyorum. Müslümansa benim içn daha değerlidir bir insan. Nasıl anlarsanız anlayın.
Annen baban hristiyan olsaydı ve hristiyan olarak doğsaydın ne dicektin?
Sonradan müslüman olsaydım anneme ve babama saygılı olmak zorundaydım. İslam böyle emrediyor. Ama ne kdar sıcak olurudum bilemem.
Sonradan müslüman olsaydım anneme ve babama saygılı olmak zorundaydım. İslam böyle emrediyor. Ama ne kdar sıcak olurudum bilemem.
klasik vadici cevabı olmayınca ya o garip sketch mi ne onu kullanır ya yav he he ya video![]()
kanıt la düşünceyi bir tutmak kesin vadicisin sen aga
Klasik vadici cevabı aslında karşısındakini kanıtla :nonchalance::nonchalance::nonchalance: yapmaktır. Yanlış biliyosun.
yat yat
zaten halkımız yüzyıllardır yatıyor başka türlü bu hale gelmezdik yata yata büyüyoruz beğenmediğin hristiyanlardan şimdi teknoloji alıyoruz.. adamlara lafa gelince efelenmek kolay zekan yetiyorsa onları geçeceksin yetmiyorsa saygı duyacaksın ..
Konuyu nereye çektin be aga. Yuh!
Ben onların Teknolojisine karşı değilim. Zekam yetiyo çok şükür ama iş zekayla olsaydı böyle olmazdı.
günümüzde her iş zekayla bitiyor sen bakma siyasetçilerimizin çoğalın düşmana karşı güçlü olun hikayesine israil 3 milyonluk nıfısıyla 300 milyonluk sevdiğin araplara kök söktürüyorsa burda zeka önemli ??
zamanında ailelerde adalet ti devlet değil kişiler sağlarmış o devirde çok nufuslu ailelerin sözü geçermiş devir değişti şimdi kimse sayıyı iplemiyor teknoloji kimdeyse onun sözü geçiyor
bizim esip gürleyen yöneticilerimize bakma onlar önce gidip beğenmediğin şahsiyetlerden siyaset yapmak için izin alıyorlar sonra bize geliyorlar bizi seçin diye ..
olaylar birbirine bağlı onun için lafı nereye getirdin diye sorma laf gidiyor bir şekilde niyetim olmasa dahi ???
21. Yüzyılda gayet zeki o zman Tük milleti kendi uçağımız tankımız arıkopterimiz. Önceden geri zekalıymışız.
biz her daim zekiyiz hiç bir millet hiç bir zaman içinde aptallaşmaz bizi aptallaştıran siyasetçilerdir ..