En Büyük Show Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sahipleri paraya bakıyor, paraya. Dijital platformları DİGİTÜRK'e önem verdikleri için, çok fazla Show TV'ye önem vermiyorlar. Özellikle Lig TV'ye önem veriyorlar. :)

star ın ve kanal d nin yan kanalları var ama yan kanalların iş yapması için ana kanalların çok kaliteli olması lazım show un sahipleri bu ayrıntıyı unutuyor sanırım ..

bu arada cine 5 kime ait şu anda show unmudur kimindir öyle kayboldu ortadan bir ara çok iş yapıyordu :)

star ın ve kanal d nin yan kanalları var ama yan kanalların iş yapması için ana kanalların çok kaliteli olması lazım show un sahipleri bu ayrıntıyı unutuyor sanırım ..

bu arada cine 5 kime ait şu anda show unmudur kimindir öyle kayboldu ortadan bir ara çok iş yapıyordu :)

Show TV'nin artık uyanma vakti. Umarım geç olmadan uyanırlar ve tekrar iyi bir kanal olurlar. :)

Show TV'nin artık uyanma vakti. Umarım geç olmadan uyanırlar ve tekrar iyi bir kanal olurlar. :)

umarım uyanır rekabet iyidir rekabet erttıkça kalitede artar ama benim hiç umudum yok :))

bu arada cine 5 i sormuştum herhangi bir bilgin varmı bu konuda?

beklemiyordum aslinda o kadar cabuk final yapacaklarini..

Her bölüm çağırdığı ünlüler yetmedi programı kurtarmaya...

İç Yapımlar dükkanı kapatsa daha yararlı olur Show Tv için. :)

umarım uyanır rekabet iyidir rekabet erttıkça kalitede artar ama benim hiç umudum yok :))

bu arada cine 5 i sormuştum herhangi bir bilgin varmı bu konuda?

Aynen öyle, rekabet arttıkça, kalitede artar.

Cine 5 eskisi kadar iyi değil, vasat bir görüntü ortaya koyuyor. Yinede iyi sayılır, filmler falanda yayınlıyorlar.

En Büyük Show yayından kaldırılıyor!

''hayret bi şey'' .Özel.

634879020819531946.jpg

Ivana Sert , Çağla Şikel ve Hakan Akkaya'nın sunuculuğunu yaptığı En Büyük Show istenilen reytinge ulaşamayınca yayından kaldırılmasına karar verildi.

En Büyük Show 10 Kasım 2012 cumartesi yayınlanacak olan bölümüyle son kez ekranda olacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
''hayret bi şey'' .Özel.

634879020819531946.jpg

Ivana Sert , Çağla Şikel ve Hakan Akkaya'nın sunuculuğunu yaptığı En Büyük Show istenilen reytinge ulaşamayınca yayından kaldırılmasına karar verildi.

En Büyük Show 10 Kasım 2012 pazartesi yayınlanacak olan bölümüyle son kez ekranda olacak.

Pazartesi günü değil, Cumartesi günü final yapacak. :)

şovların kalitesi macuna göre daha iyyidi :D ama olsun şov daha ucuza daha reytingli bir iş bulur :D

Başarılı olabilecek bir formattı aslında ama Show kötü bir yönetim sergiledi. Jürinin iticiliği de etkili olmuştur tabii bu başarısızlıkta...

Başarılı olabilecek bir formattı aslında ama Show kötü bir yönetim sergiledi. Jürinin iticiliği de etkili olmuştur tabii bu başarısızlıkta...

ivanayla yumoşun sunucu olduğu proğramdan anca bu kadar başarı gelir :))