En Büyük Show Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,229
Puanı
1,060

Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi Star TV'ye kaptıran Show TV, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yerine En Büyük Show programını yayınlıyordu. Aldığı kötü reytingler ile yoluna devam eden program, final yapıyor.

En Büyük Show final bölümüyle, 10 Kasım Cumartesi günü, 20.00'de Show TV'de!

Son düzenleme:
güzel haber darısı macunun başına

Final Veriyor? Final Yapıyor olması gerekmez mi?

bu formatı hafta bir kez tekrarsız kanal 1 pınar altug sunuyordu 5 reyting aalırdı ama show tv beceremedi bu formatı. programı iç eetti

bu formatı hafta bir kez tekrarsız kanal 1 pınar altug sunuyordu 5 reyting aalırdı ama show tv beceremedi bu formatı. programı iç eetti

o format ve o formatın benzerleri macunun, bbeb in tek yayınlanacağı gün cumartesidir onun haricinde böyle cıvık proğramların ekranlarda yeri yoktur
)

- - - Ekleme - - -

Yayın hakları onlara ait değildir.

evet ezel inde eski bölümlerini yayınlayamamıştı sanırım show bu anlaşmayla ilgili bir durum olabilir ..

Evet, aynen öyle. Diğer türlü belki yayınlanabilirdi.

show un eskiye asıldığını hep görüyoruz.. doktorların cılkını çıkarmalarından anlaşılıyor bu
) eğer yayınlama imkanı olsaydı bu proğramların tekrarını show tv bir saniye bile beklemezdi yayınlardı

Show TV'nin, yeni yapımlar peşinde koşmasını isterim. Show TV, şu anda iyi değil, başarılı performanslarından uzak.

Show TV'nin, yeni yapımlar peşinde koşmasını isterim. Show TV, şu anda iyi değil, başarılı performanslarından uzak.

ben bildim bileli show da kaliteli işlerin sayısı azdır .. yılda bir iki tane kaliteli proğram bulur ama elinde tutamaz..

ezel ve muhteşem yüzyıl bunlara en iyi örnek

onun haricindeki proğramları zaten macun ayarında sıradan şeyler..

Eskiden iyiydi, başarılıydı. Show TV, şimdi o başarılı performansından uzak.

Show yeni işler yapacaktır Ocak'ta. Bu işlere göre ya yeniden iddialı duruma gelir ya da tamamen iflas eder.

Show yeni işler yapacaktır Ocak'ta. Bu işlere göre ya yeniden iddialı duruma gelir ya da tamamen iflas eder.

show tv nin durumunun düzelmesi için sahiplerinin değişmesi lazım .. bu sahipleri olduğu müddetçe hiç umudum yok ?

show tv nin durumunun düzelmesi için sahiplerinin değişmesi lazım .. bu sahipleri olduğu müddetçe hiç umudum yok ?

Sahipleri paraya bakıyor, paraya. Dijital platformları DİGİTÜRK'e önem verdikleri için, çok fazla Show TV'ye önem vermiyorlar. Özellikle Lig TV'ye önem veriyorlar.