"En Büyük Show" 15 Eylül Cumartesi Başlıyor! Acun'a Rakip Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu program ilk 20 girebilecegini zannetmiyorum lale devrinin özetini dahi geçemez acun bunu 6 ya katlar 5 çarpar 98475 toplar 13 le çıkarır 7 ekler

Yıldırımın %1 Şansı Vardı
Bunun %1 Bile Yok

bu program ilk 20 girebilecegini zannetmiyorum lale devrinin özetini dahi geçemez acun bunu 6 ya katlar 5 çarpar 98475 toplar 13 le çıkarır 7 ekler
Senin söylediğin hesapla daha fazla reyting gelir ama neyse

Sana kalsa Sudan Bıkmış Balıklar Ustura Kemal için de aynısını yapacaktı. Ama Ustura Kemal Balıkları 6ya böldü çarpmasına gerek kalmadan Balıklar boğuldu

Gelelim asıl konuya. Başlamamış bir şey söylemek için erken ama Acunu bence geçemez

ilk bölüme bir göz atmak lazım.. show un bu seneki en büyük artısı acundan kurtulmuş olması ..

acun gecer revan sende bılıon hatta buyuk fark atar
Biliyorum ve bunu söylüyorum. Doğruya doğru. Ama sen Starın her dizisini bu kadar büyütüyorsun sonra olan o diziye oluyor. Önce bekle bi rayına otursun dizi sonra emin yorumlar yaparsın. Daha başlamadan özetini geçemez dediğin diziler oldu. Fragmandan bir şey anlaşılsaydı Oooo....

abartiyom ben abartiom dİe Ölemİ olcak nese

Bence bu program o kadarda küçümsenecek bir yapıma benzemiyor Show TV her zamanki reklam taktiğini uygularsa Acun'u geçme şansı bile var.

Bu program tutarsa, Show Tv bunu 4 gün yayınlamazsa ben bi şey bilmiyorum

totalde iyi iş çıkarır acun stara geçince reyting kabedebilir totalde çünkü show ile özdeşleşti acun

Ilk bölüme bakarım kreysin bu laflarına alışın her konuda böyle

4 senedir Acun Cumartesi günlerini Yetenek Sizsiniz Türkiye ile ele geçirmiş durumda. Artık Cumartesi akşamlarına farklı bir show programı gelmeliydi. Bu atılımda zorunlu olarak Show TV'den geldi. Bence Acun'dan sıkılanlar bu programa geçer ve program ilk 8'e girer.