Sıra ÇD agamda değilmiydi?
artık yok
Temmuz'da "Kazanmak Için 25 Saniye TV Dizileri Özel" başlayacak. Gerek yok bu yarışmaya yani.Yeniden olsun![]()
Kurtlar Vadisi için özel bi yarışma olmalıTemmuz'da "Kazanmak Için 25 Saniye TV Dizileri Özel" başlayacak. Gerek yok bu yarışmaya yani.![]()
Şu var çok istiyorsan.Kurtlar Vadisi için özel bi yarışma olmalı![]()
aga senden ricam orda kurtlar vadisi olmasın çünkü biz ayrı yapalımTemmuz'da "Kazanmak Için 25 Saniye TV Dizileri Özel" başlayacak. Gerek yok bu yarışmaya yani.![]()
soruları hazırla konuyu aç yarışmayı yap yeniden olurYeniden olsun![]()
Ben yaparım eğer isterseniz. Ama önce @Fks14'e sormak lazım. Adamın programını çalmak olmazaga senden ricam orda kurtlar vadisi olmasın çünkü biz ayrı yapalım
soruları hazırla konuyu aç yarışmayı yap yeniden olurbende katılırım yapacakmısın
![]()
program bizim zaten devam edelim sormaya gerek yok ismini değiştiririz olur biterBen yaparım eğer isterseniz. Ama önce @Fks14'e sormak lazım. Adamın programını çalmak olmaz![]()
Aga program hiç yayınlanmazprogram bizim zaten devam edelim sormaya gerek yok ismini değiştiririz olur biterçok şaşırdım ben yaparım demene şuana kadar bir set fotosu bile paylaşmayan adam 😱
Geçen sene paylaşıyodum.program bizim zaten devam edelim sormaya gerek yok ismini değiştiririz olur biterçok şaşırdım ben yaparım demene şuana kadar bir set fotosu bile paylaşmayan adam 😱
hatırlamıyorum ben bir vadi konusu açtığınıGeçen sene paylaşıyodum.
Üşengeçliğimin bazı noktaları var, mesela soru hazırlamayı çok severim, bu yüzzden bu işi severek yapacağımı düşünüyorum![]()
Hazırlayım o zaman ben bi arahatırlamıyorum ben bir vadi konusu açtığını
ne güzel işte hazırla stokta kalsın yarışmayı yaparız o kolay![]()