En Büyük Kaybeden Başlıyor!

O da mı az kilolu.:X
Evet. :D

admin sen katılıyon mu :D

yarışmanın kuralları neler hiçbişey anlatmamışsın belki katılırım :D
Kural falan düşünmedim hiç. :D Herkes kendisi zayıflayacak, en çok zayıflayan kazanacak. :D

Sen zayıf değil misin ya zaten? :D

Fotolarını da koyacakmisin @berkann :A
Ben kendim bir yarışmacı olarak koymam. :D Koyana koyma demem, koymayana koy demem. :D Heey! :D

Yok ben kilo vermeye çalışmıyorum artık, vereceğimi verdim. :D
verdiysen mesele yok ama vermediysen katılmakta fayda var :D

Kural falan düşünmedim hiç. :D Herkes kendisi zayıflayacak, en çok zayıflayan kazanacak. :D

Ben kendim bir yarışmacı olarak koymam. :D Koyana koyma demem, koymayana koy demem. :D Heey! :D
nerden bileceksin benim ne kadar zayıfladığımı :D

Ohooo o zaman ben 1 haftada 25 kilo verdim derim "ey yarişmacılar":A

Gelip gerçekte sizleri tartamayacağıma göre, sizlere güveneceğim. :D Ama o konuda bir sıkıntı olacağını sanmam.
ben zayıflamam aynı kalırım en fazla ramazanda bikaç kilo veririm belki onun dışında oynamaz o yüzden katılmayacam :D ama pek doğru sonuçlar alacağımızı sanmam 1 kilo fazla söyler kazanmak için :D
şuan 74 kg yim ben normal yani :D

Ohooo o zaman ben 1 haftada 25 kilo verdim derim "ey yarişmacılar":A
Pek inanan çıkmaz. :D

Fazlalıklardan kurtulabiliyoruz mu? Hani şu yağlardan falan? :)
Senin elinde o işte. :D

ben zayıflamam aynı kalırım en fazla ramazanda bikaç kilo veririm belki onun dışında oynamaz o yüzden katılmayacam :D ama pek doğru sonuçlar alacağımızı sanmam 1 kilo fazla söyler kazanmak için :D
şuan 74 kg yim ben normal yani :D
İyisin sen. :D