En Büyük 5 Kanaldan Hangilerini Seviyorsunuz?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,783
Puanı
1,060
1)Kanal D
2)FOX
3)ATV
4)STAR TV
5)SHOW TV

Neden çok seviyorsun / sevmiyorsun?

Son düzenleme:
Star: En çok onu izliyorum.
Kanal D: En çok 2. izlediği kanal.
Atvden neredeyse hiçbir şey izlemiyorum.
Showa ve Foxa bakmayalı yıllar oldu :D

FOX'a bakarım. Star,atv ve Show Tv bakmayalı yılllar ollduu :D

Son düzenleme:
1-) Star Tv : İşler Güçler Ağır Roman Yeni Dünya Yetenek Sizsiniz Türkiye
2-)Kanal D : Kuzey Güney , Yalan Dünya , Kayıp Şehir
3-)Show Tv : Suskunlar Ustura Kemal
4-) Harem Fear Factor
5-) Atv : Kurtlar Vadisi Pusu

Sıralama Sebebi : Dizi Sayısı Ve En Sevdiğim Dizilerdir Sürekli Takip Etmeye Çalışırım :)

hepsi eşit gibi :d fox lale devri-yga vakit olursa unutma bni atv biraz düştü uçurum un gidişiyle alemin kralı vakit olursa biü
kanal d yalan dünya ilgi çekici bişi olursa kuzey star my yayınloaırsa fatih show da ceyda ateş i izliyorum arada emirin köt üyolunu değil:d

Eskiden olsa açık ara Show derdim şimdi 3 kanala bakıyorum Atv kurtlar vadisi Kanal D kuzey güney Star Şampiyonlar ligi Fox sonda tabiki arada bir hareme bakıyorum. :D

Fox yerine TRT yazmalıydın.Show'dan Suskunlar-Star'dan Büyük Risk/ŞL Maçları/İşler Güçler-TRT'den de ara sıra Leyla ile Mecnun'a bakıyorum.Genel olarak içeriği en iyi kanal Star diyebilirim.

- - - Ekleme - - -

Fox yerine TRT yazmalıydın.Show'dan Suskunlar-Star'dan Büyük Risk/ŞL Maçları/İşler Güçler-TRT'den de ara sıra Leyla ile Mecnun'a bakıyorum.Genel olarak içeriği en iyi kanal Star diyebilirim.

Show,FOX izlemiyorum.ATV'ye çok az bakarım.
Kanal D ve Star

1.Atv Karadayı,Benimiçinüzülme,Kurtlarvadisi,Krem,Aleminkralı
2.Star İşlergüçler,behzatç
3.show Usturakemal,Pisyedili,suskunlar
4.trt Leylailemecnun,Şubat,Avrupaavrupa
5.kanald Yalandünya

Karadayı vadi atv de ustura showda maçlar starda şefkat stv de şubat trt de kanal d de bişey izlemiyorum foxta da